Hirdetés


Schobert Norbi, ismert fitneszguru és egykori rendőr, a Budapesti Zsaruk Podcast vendégeként beszélt múltjáról és életének fordulatairól. Norbi többek között a Fradi meccseken való tömegoszlatásban, lövészeti kiképzésben és a 8. kerületi utcalányok igazoltatásában is részt vett. Megosztotta az érdeklődőkkel, hogyan indult be hírneve, és milyen nehézségekkel kellett szembenéznie életében.

Hirdetés

Norbi rendőri karrierje és a prostitúció
Norbi 1990. november 1-jén, Halottak napján vált rendőrré, és komolyan vette a törvények betartatását és a hazájának szolgálatát. Budapesten, a 8. kerületben járőrként dolgozva rendszeresen igazoltatta a lányokat a Rákóczi téren, ami egy izgalmas időszak volt számára.

Rendőrképzés és a sport
Norbi a rendőrtiszti főiskolán folytatott tanulmányok mellett az aerobic és a taekwondo iránt is érdeklődött, ahol országos bajnoki második helyezést ért el. A rendőrségen belül a kiképzési területre került, a Budapesti Rendészeti Szakközépiskolánál szakcsoport vezetőként tevékenykedett, és lövészetet, bilincselést, valamint tömegoszlatást tanított.

Hirdetés

Fitnesz és a rendőrség összeférhetetlensége
A kilencvenes évek végén Norbi fitnesz-biznissze robbanásszerűen növekedni kezdett, ami már nem volt összeegyeztethető a rendőri pályafutásával. A TV2 és az RTL reggeli műsoraiban történő élő tornáztatások miatt gyakran késett a munkahelyéről.

Életmódváltás és a gyermekkori tapasztalatok
Norbi gyermekkorában kövérsége miatt kinevették és bántalmazták. Egy középiskolai tanárától megtanult kalóriaszámolást követően egy nyár alatt 40 kilót fogyott, amit osztálytársai alig ismertek fel.

Üzleti kihívások
Norbi bevallása szerint cégének jelenlegi állapota nem kielégítő, részben azért, mert egy sztrók után nem tudta megfelelően irányítani vállalkozását, és ez a kollégái visszaéléséhez vezetett. Az Update-biznisz terén nem valósult meg a nemzetközi karrier, amit a BudaCash összeomlása is nehezített.

Hirdetés

Irigység és életbölcsesség
Norbi életútja során sokszor szembesült az irigységgel, először rendőrként, majd fitneszguru-ként. Ma már tudatosan kezeli az emberek irigységét, és elismeri, hogy az élet megtanítja az embert a szerénységre.

Itt a teljes interjú

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés