Hirdetés


Schobert Norbi kendőzetlen őszinteséggel mesélt a kamerák előtt a Rékával való ismételt házasságkötéséről és a családjáról. Az édesapa elárulta, szerinte mi miatt működik még 21 év után is a kapcsolatuk. Azt is elárulta, kire akarja majd hagyni az üzletét, ha nyugdíjba vonul.

Hirdetés

„Nem sok 20 éves celebpár van Magyarországon, sajnos, ilyen a világ” – jelentette ki büszkén. Norbi hálás azért, hogy a kedvesével tűzön-vízen át kitartanak egymás mellett, de hozzáfűzte: nekik is vannak nehéz pillanataik, viszont örülne annak, ha még húsz évet lehúzhatnának egymás mellett. Az édesapa bevallása szerint az egyik legkülönlegesebb momentuma az volt a nagy napjuknak, amikor Norbika és Lara egy duettet adtak elő.
„Nem igazán foglalkozik vele, pedig kéne vele foglalkoznia, Lara jó énekes” – jegyezte meg a fitneszedző, majd kitért a legkisebb gyermekére is:

Hirdetés

„Zalán szépen lefogyott, jól tanul, évfolyamelső volt” – emelte ki az RTL Reggeliben, ugyanis sok bántás érte a kisfiút a súlya miatt. Zalán, aki 11 éves létére már azt is tudja, hogy építészmérnök akar lenni, Szentendrén elkezdett vízilabdázni.
“Kőkeményen melózom, hogy megtartsam a vállalkozásomat, mint mindenki más Magyarországon, úgyhogy a nyugdíj most elment nagyon messzire” – ecsetelte azzal kapcsolatosan, hogy őt is mennyire sújtja az energiaválság. Nem titkolt vágya, hogy pár éven belül Norbikának átadhassa a stafétát, aki egy jó pár éve komolyabban is belekóstolt az apja bizniszébe.
„Norbika talán jobb is tud lenni, mint én… Neki is lesz egy saját termékcsaládja, ami a fiatalokat szólítja meg” – magyarázta az édesapa, aki úgy látja, hogy a fia lágyabb természet, mint ő, ami akár az előnyére is válhat az üzleti életben.

Hirdetés
Forrás: Blikk
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés