Hirdetés


A Sztárbox eseményén, ahol Rácz Jenő és Istenes Bence álltak szemben egymással a ringben, a hét során számos szócsata zajlott, ami a meccs napján tetőződött ki. A verseny után Schobert Norbi nyíltan kritizálta Istenes Bence viselkedését, különösen ami a sportszerűséget illeti.

Hirdetés

A Blikk észrevételei szerint, Schobert Norbiék, akik a Schobert család tagjai, már a meccs előtt Rácz Jenő mellett álltak ki. A család sztárséfes pólókat viselt, így Norbi állásfoglalása Jenő mellett nem meglepő. Azonban a verseny után Schobert Norbi kemény szavakkal illette Istenes Bencét: “Nem tud méltón veszíteni, és a meccs alatt nagyon sportszerűtlen volt.”

Hirdetés

Ez a nyilatkozat további vitákhoz vezetett a közösségi médiában és a szórakoztatóiparban. Norbi megjegyzése rávilágít arra, hogy a sportszerűség és a fair play mennyire fontos a versenysportban és a közszereplők viselkedésében. Istenes Bence viselkedése a meccs után, amikor nem fogott kezet Jenővel, szintén megosztotta a közvéleményt, és hozzájárult a verseny utáni vitákhoz.
„Gratulálok, Jenő barátom! Elkented a Bence száját, aki nem tud méltón veszíteni, és a meccs alatt nagyon sportszerűtlen volt. Egy bullying-díjat még nyerhet!”

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés