Hirdetés


Schobert Norbi és Rubint Réka, a magyar fitneszguru párosának szerelme az évek során csak elmélyült és erősödött. Az egymás iránti szeretetüket mindig is egyértelműnek tartották, és azt is megmutatták, hogy hogyan lehet együtt boldogok és sikeresek.

Hirdetés

Az elmúlt években sokan azt hitték, hogy a két híresség házassága csak a kirakatépület, és nem fog tartósan működni. Azonban az idő Norbi és Réka mellett szólt, hiszen nemcsak az egymás iránti szeretetük erősödött, hanem három gyermeküket is büszkén nevelik.
Norbi időnként nosztalgiázik, és visszaemlékszik a régi időkre, de mindig nagy tisztelettel beszél Rékáról, akinek szerinte ma jobb formában van, mint valaha. Az ifjabbik Norbi pedig azt mondja, hogy a szülei kapcsolata példaértékű számára, és közelről láthatja, milyen az igazi szerelem.

Hirdetés

„Amikor szomorú az idő, szeretek emlékezni. Tegnap Réka rendbe rakta a szekrényt és elővette a kis, piros emlékdobozát és megmutatott 1-2 dolgot. Például, amikor 22 éve első közös utunkra vittem Mexikóba.” – írta Norbi a nosztalgikus posztjában.

„Két repjegy. Malév. Már nincs. Cancun Miramar hotel egyik számlája, ahol megkértem a kezét. Már a hotel sincs. Sok éve elvitte egy hurrikán. Csak Mi maradtunk ketten, a világon egymásnak és három gyönyörű gyerek.”
„Eltűnődtem, vajon minden Feleség ilyen? Elő tudja venni az első közös randi papírjait? Én mint férfi biztos elkevertem volna, de Réka?! Szíven döfött a kis dosszié újbóli kézben tartása. Nagyon szeretem Őt! Jobban mint akkor. Másképp. Mélyebben, a világon a legjobban. Miért raktam ezt ki? Csak azért, hogy Ti is szeressétek egymást! Norbi.”

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés