Hirdetés


Persze ez a visszavonulást sem úgy kell érteni, mint más, egyszerű halandó gondolná – most épp a Jó Isten segítségét kéri, aztán visszatér. Addig meg minden nap megjelenik a bulvároldalakon – nehogy feledésbe merüljön.

Hirdetés

Elsőként nézzük a meggazdagodás titkát.
Persze alapból szükségeltetik hozzá több olyan ember, aki már gazdag. Ha ilyen nincs a környezetedben, akkor a módszer használata problémákba ütközik: “Ha körülötted minél több gazdag ember kezd élni, az egy óriási esély arra, hogy te magad is gazdag legyél. Egyszerűen azért, mert ha minél több szegény ember vesz körül, az egész környezet szegény, akkor sokkal kisebb az az esély, ahonnan pénzt tudunk keresni. Vegyünk egy példát: mondjuk ablakot pucolunk. Ha körülöttünk sok gazdag ember van, akkor sok helyre hívnak ablakot pucolni, drágábban tudok ott ablakot pucolni és értelemszerűen egy idő után, ha van eszem és hitem és tervem, akkor már én szervezem az ablakpucolást. Egy idő után rengeteg pénzed lesz és így lesz eggyel több gazdag ember.”

Hirdetés

Most menjünk neki a gyermeknevelésnek. Szerinte a gyermeket a legjobb, ha szembesítjük egyenesben a hibáival, viszont a probléma megoldása már az övé. Megsúgom – ehhez egy erőszakos jellem kell szülőként, mert az átlag gyereknek ilyenkor az önbecsülésének annyi, s abból csak erőszakkal lehet kirángatni, vagy pedig nagy-nagy szeretettel, de aki így közeledik alapból, ilyen kategórikus kijelentéssel a gyermekéhez – annál ez a fajta gyengédség nem létezik.
Csak teljesítmény után kockacukor osztás.
“Hányan mondják szülők a gyereknek, ha hoz történelemből egy karót, hogy fiam, te hülye vagy. A gyereket ezzel nem frusztráljuk, hanem tény, hogy hülye. Aztán elkezd tanulni és ötös lesz, ha érdekli. Ha el van hízva és szembesítjük azzal, hogy dagadt, akkor egy idő után fog ezen változtatni. Ha a valósággal nem szembesítjük a gyereket és ráhagyunk mindent, akkor mi lesz? Dagadt lesz és történelemből egyes lesz.”
A következő szöveg épp aktuális, hisz pár napja megtudhattuk, hogy Larának új udvarlója van, egy másodosztályú focista személyében. Bocs, rosszul fejeztem ki magam, Schobertéknél másodosztály nem létezik, NB2-es a lelkem.
Nem lesz könnyű dolga a srácnak – persze attól függ, hogy nála a cél mi lehet.

Hirdetés

“Természetesen megengedem neki, hogy találkozzon korabeli srácokkal, sőt még el is viszem a randira. Ilyenkor lecsekkolom a fiút, bemutatkozom, és elmagyarázom, hogy én vagyok az az ember, akitől nagyon kell félni. Lara pedig igyekszik menteni a helyzetet. Ha viszont észreveszem egy fiún, hogy nem a kislányomat kedveli, hanem úgy tekint rá, mint egy elért eredményre, villámgyorsan leépítem. Azért annyira nem vagyok rémes: van olyan srác, akit el tudok fogadni.” Most megtudhatjuk, ha feleségünk ideges, veszekedik, akkor mi a legfőbb teendő, hogy lehet csendet- rendet tenni:
“Ha adok neki enni, meg egy korty italt, akkor megnyugszik. Szó nélkül, csendben felállok, kiveszek valami kaját a hűtőből, kitöltök egy pohár finom pezsgőt… Egész nap dolgozik, rohan, gyerekekkel foglalkozik, nem iszik, nem eszik; ilyenkor nagyon robbanékony.” A duci nők jobb ha elbújnak, és rögvest fogyókúrázni kezdenek. S ha még sikerül is, erősen ajánlott ba a has, ki a mell, megfeszíteni az izmokat – nyilván ez az utasítás, hisz Réka minden képén olyan laza, mint a ruhaszárító kötél telerakva.

Hirdetés

“Itthon és a világban elindultak a plus size szépségversenyek. A cél az, hogy elfogadtassák a nőkkel, az obesitas, 30-40-50 kiló testzsír felesleg is szép, vonzó, sőt egészséges is lehet. Nyugodtan ehetünk sült krumplit Fantával, nápolyit vattacukorral, az objektív szépség és egészség nem szenved károkat. Edzeni sem kell! Több kérdés van bennem: Igazuk van? Esetleg bohócot csinálnak a testileg és lelkileg sérült nőkből? A magamutogatás és a többség igazolja századunk legsúlyosabb életmódbetegségét?” És hát igen – egy nőnek meg kell felelnie. Nem magának – ugyan már…. Hanem a férjének. Urának, parancsolójának – hisz minden érte jött létre a világon. Pont úgy, ahogy Arany János ominózus versében a pacsirta is gondolta. A férjtől annyi pont elég, hogy ott van, létezik – elvégre ő a férj….
“Engem sokkal jobban zavar a túlsúlytól eltekintve, a mosatlan haj, a pufi dzseki meg a kitaposott farmer alja, a rossz cipő, a túlsütött bundáskenyér-illat a nő körül, és a rossz, ápolatlan körmök. Úgyhogy azt mondom, hogy igenis gyönyörű szép lehet egy nő, amikor jó az illat, szép a haj, szép a fog, szép a kéz, szép a köröm, van benne egy pozitív szexus, kisugárzás. Az igényesség nem túlsúly kérdése. Nagyon sok csinos nőt ismertem 75 kilóval, akit én férfiként is vonzónak tartok. Logikus, hogy 110-120 kilóval már nehéz megvalósítani a kisugárzó vonzóságot. Ha Réka felszedne 5-10 kilót, én lennék a legboldogabb, hiszen az a feszes, izmos, kimunkált test, amivel ő rendelkezik, az megtelne gömbölydedséggel.” A tanácsokat pedig mint írtam a világ legjobb életmódtanácsadója osztotta meg velünk, akit Shobert Robertnek hívnak.
Épp két méterrel a föld felett repdes.
Forrás

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés