Hirdetés

Fotó: Ringier archívum


Schobert Norbi és családja az internetes csalók legújabb célpontjává váltak. A csalók Norbiék nevét és fotóit használják fel, hogy naiv áldozatokat csapjanak be az interneten. Ez azonban nem egyedi eset, hiszen számos híresség fotóját és nevét lopják el a csalók, kihasználva ismertségüket különböző hamis ajánlatokkal, pénzkérési kísérletekkel, vagy nyereményjátékok hirdetésével.

Hirdetés

Legutóbb Schobert Norbiékkal kapcsolatban egy fogyókúrás receptet próbálnak eladni a csalók, minden szó nélkül hazudva, és anélkül, hogy Norbiéknak valódi köze lenne az átveréshez. Ez a fajta csalás mind a hírességek, mind a rajongók számára káros, hiszen megtévesztő és jogtalanul használja fel a nevüket és arculatukat. Norbiék esete rávilágít arra, hogy milyen fontos az internetes biztonság és a kritikus gondolkodás az online világban.

Hirdetés

„Sziasztok, kedves barátaim. Szeretnék megosztani veletek egy csodálatos fogyókúrás módszert, amit magamon is kipróbáltam. Többé nem szükségesek a szigorú diéták és az edzőtermi edzések. Mentsétek el a receptet, amíg még elérhető a linken” — olvasható a csalók hirdetésében.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés