Hirdetés


Az ifjabb Schobert Norbert, a Farm VIP korábbi győztese, nem csak a szüleivel, Schobert Norberttel és Rubint Rékával kíván meglepetéseket okozni, hanem az egész országgal. Az ismert fitneszguru család középső gyermeke a közelmúltban az RTL-nek adott interjújában tárta fel terveit és gondolatait a jövőre nézve.

Hirdetés

“Azt érzem, hogy ha minél kevesebb figyelmet kapok, vagy minél kevesebb dicséretet, annál jobban ki akarok törni ebből, és sokkal motiváltabb vagyok, és sokkal többet szeretnék elérni, mint a két tesóm. Mutassak egyszer valami maradandót, amit nem csak a szüleimnek tudok felmutatni, hanem úgy mindenkinek. Anyáéknak köszönhetően több lehetőségünk van, meg hála Istennek a social médiába is tudom építeni a kis életemet. Egyébként a Közgazdasági Egyetemet szeretném elvégezni és ez alatt egy saját vállalkozást is szeretnék csinálni. Már vannak ötletek. Szerintem ebben az évben nagyon meg fog lepődni rajtam ez az ország, hogy mikre vagyok képes” – tette hozzá.

Hirdetés

A fiatal Schobert ambíciózus terveiről is beszélt, amelyek között szerepel a Közgazdasági Egyetemen való tanulás és saját vállalkozás indítása is.
Az interjú során a témakör nem csak a jövőbeli tervekre terjedt ki. Norbika apjának csajozási tippeiről is vallott: “Az a baj, hogy apának a csajozós tippjei elég meredekek. Neki elég komoly fantáziája van és elég hülyeségeket szokott mondani. Abban, hogy egy adott emberről mit gondolok, meg hogy mi az első véleményem, eléggé különbözünk. Én egyáltalán nem ítélkezem “.
„Általában minden lányról szoktak tudni anyáék. Akivel csak beszélgetek, arról nem, de akivel már találkozom, őket mindig bemutatom. Apának először mindig azt mondom, számolj el háromig, menjél nyugodtan el, majd egy óra múlva beszélünk. Aztán anya addig lerángatja a földre, tehát apát azt nem hagyom megszólalni. Anya az egyből nagyon pozitív. Apát inkább utoljára hallgatom meg, addig összeszedi a gondolatait.”
Kifejtette, hogy szerinte napjainkban a fiatalok közeledése egymáshoz nagyban eltér a korábbi évtizedek gyakorlatától, és sok lány csupán anyagiak és családi hírnév miatt közelíti meg őt.
A fiatal Schobert tehát nem csak ambícióival és terveivel, hanem őszinte véleményével és gondolataival is meglepetést okoz. Kíváncsian várjuk, milyen újításokkal és projektekkel rukkol elő a jövőben.

Hirdetés
Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés