Hirdetés


A Facebookon létezik egy csoport, amely gyűlölködő, rettenetesen negatív energiával rendelkező emberek gyülekezete – mondta Rubint Réka a 168 Órának adott interjúban. „Két embernek van ilyen Magyarországon: Orbán Viktornak és nekünk.”
A már majdnem tíz éve létező csoporttal mostanra a Nemzeti Nyomozóiroda is foglalkozik, ugyanis a Facebook még mindig nem tiltotta le őket, pedig – Rubint szerint – messze kimeríti a tevékenysége a közösségi oldal szabályzatát.

Hirdetés

„Volt idő, amikor figyelemmel követtem az ott zajló eseményeket, de mivel hozzám nem tesz, viszont az időmből és az energiámból elvesz, ezért elengedtem a képzeletbeli kötél végét, hagy rángassák kedvükre. Egy galambot hiába akarsz megtanítani sakkozni, mindig fel fogja borítani a bábukat.”
A fitneszedző példákat is említ. „Előfordult, hogy terhesen átkeltem egy zebrán, a kezemben Larát fogtam. Az úton pont a csoport egyik tagja engedett át, lefotózott, a poszthoz pedig az alábbi szöveget írta: »Percekig gondolkodtam, hogy a gázra vagy a fékre lépjek«. Alatta mentek a gyűlölködő kommentek ezerrel. Sokan azt kívánták, bár elütött volna. Mások lekurváztak. Volt olyan is, hogy eljöttek egy teltházas fellépésemre, lefotóztak, a poszt szövege pedig a következőképpen szólt: »Hoztam egy kis savat, csak azért nem öntöttem Réka szemébe, mert ott köröztek a biztonságiak«. Ez a megnyilvánulás tisztán tükrözi ennek a csoportnak az elmeállapotát és a lelki világát” – meséli.

Hirdetés
Egyszer kipakolták a szentendrei házuk előtti a kukát, majd lefotózták és részletesen kielemezték a tartalmát. Azóta már elköltöztek onnan. Ennek ellenére Rubint Réka azt mondja, nem él félelemben, de elszomorítja az, hogy „olyan emberek közt élünk, akiknek a lelkében ilyen indulatok dúlnak.”
Rubint Réka szerint az irigység mozgatja ezeket az embereket, az, hogy ő sikeres ember lett. „Egyes emberekben az generálja ezeket az érzéseket, hogy nem tudnak mit kezdeni az energiánkkal. Kicsit sajnálom is őket. Amikor lehunyod a szemed, egyetlen emberrel kell elszámolnod: saját magaddal, akivel 24 órában együtt élsz. Ha te ott benn háborogsz, akkor egy háborgó tenger vesz körül, amibe könnyen bele is fulladsz. Ezek az emberek saját magukat pusztítják.”

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés