Hirdetés


A 24 éves Schumacher Vanda színész-műsorvezetőt és randipartnerét, Ibrahimmal a csokiból készült bonbonok és a kakaóbab csábította el egy különleges randin a Celebrandiban. Azonban nem csak az édességek kaptak szerepet a találkozásuk során, hanem egy impulzív utazási terv is körvonalazódott.

Hirdetés

„Jövő héten mehetünk, benne vagyok” – válaszolta Ibrahim Vandának, amikor a perui utazás került szóba. A férfi komolyságát annyira komolyan vette, hogy még repülőjegyeket is keresni kezdett, ami Schumacher Vandában azt a gondolatot ébresztette, hogy „ha ez nem poén volt, és tényleg hajlandó velem négy nap múlva elrepülni Limába, én hozzámegyek feleségül”.
Bár a műsorvezetőben felmerült az elutazás felelőtlenségének gondolata, Ibrahim optimistán hozzátette, hogy “Felelőtlenül kell élni. Azért még egyszer itt találkozhatunk majd, és utána átbeszéljük”. A randevú pikáns befejezése pedig egy majdnem csókká alakult puszival ért véget. Vajon Peru lesz az a hely, ahol a két fiatal hivatalosan is elkötelezi magát egymás mellett?

Hirdetés
Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés