Hirdetés

Fotó: Schumacher Vanda / Instagram


Schumacher Vanda utazásokat és világfelfedezést kedvelő híresség. Miután a Celeb vagyok, ments innen! című műsorban megnyerte a dzsungel királynő címét, úgy határozott, hogy további időt tölt Bogotában, annak ellenére, hogy az veszélyes lehet.
Később a ValóVilág11 műsorvezetői pozícióját kapta meg Puskás-Dallos Peti oldalán, ami úgy tűnt, hogy lendületet ad a karrierjének. Mégsem tud sokáig egy helyben maradni.

Hirdetés

“Úgy foglaltam jegyet, hogy nem tudtam elképzelni, hogy megyek. Másfél hétig nézegettem az összepakolt bőröndöket és mondogattam magamnak, hogy na, majd holnap, majd holnap, mert valahol nem akartam rávenni magam, hogy elmenjek. Az elején úgy volt, hogy nem egyedül utazom, viszont amikor kiderült, hogy mégis, őszintén, egy kicsit ráparáztam” – kezdte Vanda egy Instagram bejegyzésben, ahol Los Angelesből jelentkezett be. – “A másik, hogy az utóbbi időben túl jó volt nekem Magyarországon és Európában úgy amúgy. Aztán láttam egy videót, amiben egy srác azt mondja, hogy amikor félsz lépni, na, pont akkor kell menni, különben ugyanott fogsz ragadni, ahol most vagy. Aztán jött egy olyan videó is, amiben arról magyaráznak, hogy az elkényelmesedés a hanyatlás előszobája, és miután folyamatosan ezek jöttek velem szembe, végre hajlandó voltam bevallani magamnak, hogy legbelül ezt a döntést már rég meghoztam.”

Hirdetés

A műsorvezető hozzátette, még nincsenek konkrét tervei. “Nem tudom, meddig maradok, nincs ott semmi tennivalóm, se munkám, amiért pedig belevágtam, az az, hogy hallgatok a belső hangomra, ami azt súgja, jó lesz nekem itt. Bízom az univerzumban, és tudom, hogy meghálálja majd, hogy bátor voltam lépni és menni.”

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés