Hirdetés


A luxusutazások és fényűző életmód mindig is vonzóak voltak, de sokakban felmerül a kérdés: honnan van rá pénz? Schumacher Vanda, a közismert médiaszemélyiség, nem hagyja kérdésekben rajongóit. A Borsnak adott friss interjújában Vanda tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta, hogy miből finanszírozza extravagáns életvitelét.

Hirdetés

Nemrégiben Vanda a figyelem középpontjába került egy baleset miatt, amely során meg kellett műteni, hogy eltávolítsák az elromlott chipet a kezéből. A műtét sikeres volt, és azóta egy új chip került a helyére, ami szintén nagy vitát váltott ki a követői körében. Ezek mellett gyakran felmerül a kérdés, hogy a luxusutazásokra és az új technológiákra hogyan is van pénze. Most végre mindenki megkapta a választ erre a régóta érdeklődéssel kísért kérdésre.

Hirdetés

“Amikor a Bitcoin elérte az all-time high-t, akkor is kiírtam, hogy csak egy nagyon egyszerű matekkal, hogy megkérdezzük, hogy „miből,” akkor elmondom, hogy tavaly márciusban, 15 ezernél vettem tetemes mennyiségű Bitcoint, csak abból az egyből, még ha nem is kereskedtem és mondjuk nem a legmagasabbon, de 63 ezer dollárnál szálltam ki” – mondta el Vanda, és azt is hozzátette, mindenki magának nyugodtan számolja ki, ez mekkora profit volt.

Hirdetés

Vanda mindig tudatja a világgal, hogy nem csak tétlenkedik, hanem pénzt akar keresni a férfiakkal teli üzleti világban. Elmondása szerint mindenki ki tudja számolni, hogy a színésznő mennyi pénzt keresett annak idején, és azóta is ebből él:

“Azért ki lehet számolni, hogy mennyi” – mondta Vanda, aki azt is elmondta, nem mindent kell befektetni, de manapság már az is tud pénzt keresni, aki a megtakarításainak egy részét jóba, és jókor fekteti be.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés