Hirdetés


A közelmúltban véget ért az RTL népszerű társkereső műsora, a Celebrandi, ahol a résztvevők közül csak egy maradt pártalan. Schumacher Vanda, akit a show-ban Aba oldalán láthattunk, most először osztotta meg a gondolatait a nyilvánossággal a kialakulóban lévő kapcsolatáról.
“Jól alakul a kapcsolatom Abával, amikor neki is van ideje, és nekem is, akkor találkozunk” – nyilatkozta Vanda.

Hirdetés

De nem csak a rózsaszínű kapcsolatról volt szó. A műsorvezetőnek ugyanis a Tinder-profiljával kapcsolatban is kérdezősködtek, hiszen a szóbeszéd szerint ismét aktív lenne az alkalmazásban. Vanda azonban határozott válasszal zárta le ezt a témát: “Azt sem tudom, hol áll a fejem, műsort vezetek, mindent csinálok, az, hogy én a Reddittel meg a Tinderrel foglalkozzak, felnőtt ember vagyok, én ilyen hülyeségekre nem érek rá. A Tinderem meg valószínűleg azért van meg még, mert az applikációban nem tiltottam az accountot. Meg se nyitom, le sincs töltve az alkalmazás”
Az biztos, hogy Schumacher Vanda a magánéletével és a karrierjével egyaránt elfoglalt, és csak az idő fogja megmutatni, hogy a két fiatal között mennyire tartós lesz a kapcsolat.

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés