Hirdetés

Fotó: Blikk


Sebestyén Balázs, a népszerű rádiós műsorvezető, a szilveszteri ünnepek alatt komoly kritikákat kapott az állatvédőktől. A tűzijátékok használata mindig is vitatott téma volt az állatvédők és az ünneplők között, különösen Szilveszterkor, amikor a hangos durrogások miatt sok állat kerül stresszhelyzetbe. Az állatvédők szerint a tűzijátékok fellövésére vonatkozó szigorú szabályokat kellene betartani.

Hirdetés

Balázs december 30-án kezdett tűzijátékozni, ami nem maradt szó nélkül az állatvédők részéről. Ők élesen bírálták a műsorvezetőt, mondván, hogy a korai durrogtatás nemcsak szabályellenes, de állatok számára is különösen megterhelő. Ez a helyzet felhívja a figyelmet arra, hogy az újévi ünneplések során mennyire fontos figyelembe venni az állatok jólétét és a környezetre gyakorolt hatásokat.

Hirdetés

„Puha, aki 30-án nem próbálja ki a tűzijátékot… Mondjuk azt nem értem, miért nem felfelé tartottam” – írta videója alá a rádiós, amin megmutatta, hogy lő ki pár tűzijátékot a Szilveszter előtti napon.

Annak ellenére, hogy a hangzavarért a videó alatt megpróbált bocsánatot kérni szomszédaitól, bőven voltak olyan hozzászólók, akik kemény kritikával illették.

„Te nem szereted az állatokat ugye? Most már én sem szeretlek téged”

„Komolyan azt gondolod, hogy az embereket buzdítani kell erre az olcsó, gagyi, szánalmas szórakozásra, amikor az egész állatvilág retteg?! Igazi jó példa vagy a gyerekeid számára is”

„December 31-en van szilveszter… akkor kellene tűzijátékozni”

„Nagyon példamutató vagy Balázs. Remélem nincs semmilyen állatotok, ami odabent retteg a zajtól!”

– írták felháborodottan a visszafogottabb kommentelők, hiszen páran még ennél durvábban fogalmazták meg véleményüket. Egy biztos: üzenetük eljutott Balázshoz.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés