Hirdetés


A rádiózás világában egy korszak zárult le hétfőn, amikor Vadon Jani bejelentette, hogy 15 év után távozik a Rádió1 népszerű reggeli műsorától. A hír hallatán a rajongók mély megrökönyödéssel reagáltak, sokan közülük azt nyilvánították ki, hogy a reggeleik többé már nem lesznek olyan vidámak, mint Jani társaságában.

Hirdetés

Egy éra véget ért a rádiózásban, amikor Sebestyén Balázs, a csapat másik vezetője, az utolsó közös műsoruk végén megható szavakkal búcsúzott Vadon Janitól. A rendhagyó kecskeméti adás során Balázs néhány személyes mondatot intézett a rajongókhoz és Janihoz, amellyel méltó búcsút vett a rádió ikonjától. Az elmúlt 15 év emlékei és a közös munka mély nyomot hagytak mindkettőjük életében, és a rajongók számára is felejthetetlen élményt nyújtottak.

Hirdetés

„Minden percét imádtuk, köszi Kecskemét! Ebben a formában hárman, most álltunk utoljára színpadon. Köszi, hogy ennyien eljöttetek, köszi hogy így szerettek minket, köszi hogy ennyien eljöttetek elbúcsúzni Janitól és köszi, hogy ennyire fontos nektek ez a műsor. Nehéz szívvel, de nagyon jókedvűen csináltuk végig! Nem akarok még búcsúzkodni, hiszen van még pár adás együtt haver, de minden percét élveztem és élvezem a veled, veletek töltött időnek a színpadon. Köszi mindent srácok…” – írta a nosztalgiázó képernyős.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés