Hirdetés

Elképesztő, hogy a természet milyen szinten őszinte, és szeretetteljes… Erre tökéletes bizonyíték az, hogy amikor bármiféle segítséget, törődést nyújtunk neki, ő többszörösen viszonozni próbálja azt!

Hirdetés

Pár évvel ezelőtt Hershween Colomb családjával hajókáztak Kalifornia partjai közelében. Hirtelen megláttak egy bálnát, aki egy halászhálóba gabalyodott és nem tudott kiszabadulni. Nem tudták pontosan megállapítani, hogy mennyi ideje esett fogságba, de tény, hogy már nehezen tudott lélegezni…
A bálna annyira legyengült, hogy az emberek a hajó feldélzetén már arra gondoltak, hogy bele fog pusztulni… De hirtelen a bálna megmozdul, életjelet adott magáról, ezért az emberek a segítségére siettek, hogy megmentsék.
Első lépésként kiszabadították a bálna farkát, majd eltávolították a hálót az egész testéről. Röviddel a szabadulás után mindenki nagyon boldog volt. Természetesen a bálna sem maradt hálátlan. Ahelyett, hogy elmenekült volna, egy igazi műsort adott elő köszönetképpen! Nézd meg ezt a videót és ha tetszett, akkor oszd meg barátaiddal is!
Forrás: tudnodkell.info

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés