Hirdetés


Gáspár Evelin, a Gáspár család idősebbik lánya, aki a közönség szívét elsősorban a TV2 “Párharc” című műsorában hódította meg, ahol egykor párjával együtt szerepelt, tavaly vált el élettársától. Sokak számára meglepetést okozott a hír, hiszen a nyilvánosság előtt a pár kapcsolata harmonikusnak tűnt. Azonban a kulisszák mögött már nem volt minden zökkenőmentes, és végül a szakítás mellett döntöttek.

Hirdetés

Evelin ritkán osztja meg magánéletével kapcsolatos részleteket a nyilvánossággal, de a Bulvár STOP című műsorban kivételt tett, és beszélt a szakítás okairól. A Blikk szerint Evelin elárulta, hogy volt párja iránti nagyfokú féltékenység játszott közre abban, hogy végül külön utakon folytatták. “A kapcsolatunk végnapjaiban nagyon féltékeny volt, és ezt nehezen viseltem,” – mondta Evelin, megvilágítva a szakítás egyik fő okát.

Hirdetés

Ez a beismerés nemcsak Evelin és volt párja kapcsolatának mélyebb megértését nyújtja, hanem általánosságban is rávilágít arra, hogy a féltékenység mennyire romboló hatással lehet egy párkapcsolatra. Gáspár Evelin őszinte vallomása arra ösztönzi az embereket, hogy nyíltan beszéljenek a kapcsolataikat érintő problémákról, és próbáljanak megoldást találni a konfliktusokra, mielőtt azok elviselhetetlenné válnak.
“Erről nem igazán beszélek, de majdnem két év után lezártam a párkapcsolatot. Ez lehet, hogy felszabadított. Nagyon fájt, nagyon rossz volt, de hát megy az élet tovább. Előre megyünk, nem hátra.”

Hirdetés

Most viszont jött egy sokatmondó kép Gáspár Evelinről. Kettesben voltak vacsorázni egy titokzatos idegennel Valentin-nap alkalmával. Evelin gyönyörű volt, csak úgy ragyogott az este, és még egy hatalmas vörös rózsacsokor is volt a kezében. Elképzelhető, hogy újra szerelmes a szépség?
Evelin azt írta angol nyelven a bejegyzéshez, hogy: A szerelem napja 🌹 #boldogvalentinnapot❤️
Mutatjuk a fotót:

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés