Hirdetés


Simon forgatja a szemét, amikor a 9 éves kislány azt mondja, hogy Celine Dion klasszikusát fogja énekelni, de aztán leesik az álla. A legtöbbünk ismeri a mondást, hogy a „kicsi a bors, de erős”.

Hirdetés

Ez minden bizonnyal igaz a 9 éves Celine Tam esetében, aki nagy meglepetést okozott, amikor a színpadra lépett, hogy fellépjen az America’s Got Talent tehetségkutató műsorban.
Miután az imádnivaló kicsi lány bemutatta magát, elárulta, hogy a kedvenc énekesnője Celine Dion. A hírhedten kemény bíró, Simon Cowell meglepődik, és a szemét forgatja. Végtére is, Celine Dion egy zenei legenda, akinek énekes képességeit nagyon kevesen remélhetik, hogy utánozni tudják.
Ami azonban Celine Tamnak volt a tarsolyában, mindenkit elkápráztatott…
A kis Celine zenei pályafutása akkor kezdődött, amikor egy nap egy autóban utazott a családjával. Celine Dion klasszikusát, a „My Heart Go On”-t kezdték játszani a rádióban, és a fiatalt nem kellett unszolni, hogy kiénekelje a tüdejét.
Celine édesapját annyira lenyűgözte a lánya hangja, hogy azonnal rájött, az éneklés lehet az, amelyben hírnévre tehet szert a világban.

Hirdetés

Ő és Celine édesanyja megadtak a lányuknak minden szükséges segítséget, tudva, hogy ha képesek lesznek ápolni a tehetségét, és maximalizálni tudják a potenciálját, később élvezni fogja az előnyöket.

Elég azt mondani, hogy a kemény munkájuk kifizetődött azon a napon, amikor az America’s Got Talent színpadára lépett.

A 9 éves Celine esélyt kapott, hogy megmutassa vitathatatlan készségét a világnak, és kapva kapott rajta.
Hogy lásd, miről is beszélünk, nézd meg Celine meghallgatását az alábbi videóban:

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Tehetségek

Hirdetés