Hirdetés


Jelentős napon van túl Kis Grófo, aki nemrég költözött Szolnokról a fővároshoz közeli Biatorbágyra. A mulatós sztár álomotthona több év építkezés után készült el, gyermekei pedig új iskolában kezdték el a tanévet pénteken. A Bulibáró nem aggódik, úgy gondolja, nem lesz gond fiai beilleszkedésével az új környezetben.

Hirdetés

Nagy változás az életükben
A mulatóskirály két fia, a 11 éves Lacika és a 9 éves Armandóka új iskolában folytatják tanulmányaikat, ami nagy változás az életükben. Nem mindegy, hogy a gyerekek milyen könnyen és milyen gyorsan tudnak beilleszkedni egy új társaságba. Különösen igaz ez Lacikára, akinek Szolnokon már volt egy kialakult baráti köre.

Nem lesz gond
„Péntek reggel volt az évnyitó, be kell vallanom, hogy én sokkal jobban izgultam, mint a gyerekek! Ez számukra egy teljesen új élethelyzet, de nem gondolom, hogy bármi baj lesz a beilleszkedéssel, mert mindketten könnyen barátkoznak, fainok, illemtudók, ami nagyon fontos” – mondta a sztár.

Hirdetés

„Jobban izgultam, mint ők”
„Jó korán elindultunk, nehogy elkéssünk, mert ilyenkor mindig nehéz a parkolás az iskola környékén. Szerettem volna képet csinálni róluk, de annyira izgultam, hogy elfelejtettem elővenni a telefonom” – tette hozzá a Borsnak az ország Bulibárója.

Csúszott az építkezés
Kis Grófo és családja már tavaly nyáron költözött volna, de az építkezés miatt csúszás történt. Hiába a fényűző élet, az énekes nem szeretne túl giccses otthont, sokkal inkább egy letisztult, minimalista stílusúra vágyik a családjával.

Nem talált megfelelő mestereket
Kozák László, ismertebb nevén Kis Grófo Szolnokról a budapesti agglomerációban, a budai oldalon, Biatorbágyon nézte ki új otthonát. Sokáig jól haladt az építkezés, aztán kiderült semmi sincs rendben, még a bulibáró sem talált megfelelő mestereket.

Nem mindenki megbízható
„Már nem látok arra esélyt, hogy a terveink szerint be tudjunk költözni. Óriási szakemberhiány van, így bizonyos munkálatokhoz folyamatosan keresem a megfelelő embert. Tisztelet a kivételnek, de nem mindenki megbízható, még az sem, aki profi” – mondta akkor a zenész.

Hirdetés

Nem járt sikerrel
„Olyan is előfordult, hogy a közösségi oldalamon fordultam segítségért, de nem jártam sikerrel.” – kesergett a bulibáró.

Külön szoba, medence
„Természetesen mindhárom gyermekemnek külön szobája lesz, és az sem kizárt, hogy hamarosan egy medencében is csobbanunk majd” – tette hozzá.

Megviseli a változás
Az előadót egyébként kissé megviseli a változás, az, hogy el kell hagynia a szülővárosát. „Lelkileg nagyon nehéz lesz elhagynunk Szolnokot, de a fellépések miatt is praktikusabb Biatorbágyon élni, minden közelebb van, nyárra pedig már tele a naptár” – árulta el a sztár.

„Vízkeresztség által is újjászületünk”
Kis Grófo a 30. születésnapját ünnepelte, amjd újabb jelentős esemény történt az életében: „megtérő ima után egy kis idővel eldöntöttük a feleségemmel, hogy vízkeresztség által is újjászületünk, ami meg is történt Németh Sándor Úr (lelkész) segítségével!” – jelentette be a Facebookon a sztár.

Kiemelt: Kis Grófo Biatorbágyra költözött a családjával. Fotó: archív Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés