Hirdetés


Spitzer Gyöngyi Soma, közismertebb nevén Soma Mamagésa, a Best magazinnak adott interjúban először beszélt nyíltan férje hűtlenségéről. Az interjúban a karrierje mellett személyes élete is terítékre került, ahol felfedte azokat a nehézségeket, amelyekkel korábban nem beszélt nyíltan. “Szenvedtem, mint a kutya” – mondta az életvezetési tanácsadó és író, miközben részletezte a fájdalmakat, amelyeket férje hűtlensége okozott neki. Az őszinte vallomástól a közönség is megrázta, hogy milyen őszintén nyilatkozik a nehezebb időszakokról is.

Hirdetés

Best:
“Ahogy mondja, bántották gyerekkorában, de szerintem az is bántás, amikor az ember hűtlen a párjához. Úgy tudom, a házassága első öt éve, majd most, az utolsó tíz éve hűségben telt, a kettő között voltak kapcsolatai a férje mellett.”

Hirdetés

Soma:
“Soha nem hazudtam a férjemnek, nem titkolóztam előtte. Tudta, hogy egy magas vérmérsékletű nővel él együtt. Azzal, hogy hűtlen voltam hozzá. bántottam, fájt neki. De egy idő után, hála a jó istennek, volt egy fordulópont az életünkben. Szerelmes lett, amibe én pusztultam majdnem bele, annyira fájt. Mégis azt mondom, hála a jóistennek, mert végül a férjem hűtlensége mentette meg a kapcsolatunkat. A családállítás módszere megalkotójának, Bert Hellingernek az egyik alaptézise, hogy a párkapcsolatban élők között egyfajta kiegyenlítődés megy végbe. Ez az egyensúlyra törekvés törvénye. Akkor tudjuk egymást emelni, mert ugye ez a párkapcsolat lényege, ha az egyik jót ad, akkor a másik még több jót ad. De ha az egyik fájdalmat okoz, a másik adjon vissza valamennyit belőle, mert különben adós marad. Aki bánt, és nem kap vissza a bántásból, az előbb-utóbb kitépi magát a kapcsolatból. Én voltam hűtlen a férjemhez, aztán ő hozzám, majd én voltam az, aki aztán két év után azt mondta, annyira szeretlek, hogy elengedlek, és azt kívánom, légy boldog azzal a másik nővel. Szenvedtem, mint a kutya, 20 kilót fogytam, munkaalkoholista lettem, de elengedtem. A férjem nyolc évvel idősebb nálam, és nagyon bölcs ember, szerencsére nem ment el. Rendeződött a kapcsoltunk, sőt szintet lépett, és azóta is boldogan élünk.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés