Hirdetés


A héten indult Geszti Péter új műsora, az “Adom a napom” a Viasat 3-on. A műsorban különböző hírességek életébe kaphatnak betekintést a nézők. A keddi adásban Stohl András napjába engedett bepillantást, ahol az est folyamán a színész hihetetlen őszinteséggel beszélt gyermekkoráról és apjával való kapcsolatáról.

Hirdetés

“Mindig mondta: Bandi, pofon lesz. Eleven gyerek voltam, addig mentem, amíg nem kaptam pofont…” – emlékezett vissza Stohl, hozzáfűzve, hogy a gyerekkori események mai napig hatással vannak rá, és erős megfelelési kényszerrel küzd. “Ez apunak a hatása” – magyarázta a színész, akit gyerekkorában a csodálat és az akarat, hogy megfeleljen édesapjának, vezérelt. “Attól tartottam, hogy nem vagyok elég jó neki” – tette hozzá.

Hirdetés

A családjával kapcsolatban Stohl elismerte, hogy sokszor nehéz a párkapcsolata, különösen munkájának köszönhetően. “Vica, a feleségem sok mindenben felnyitotta a szemem. 18 évvel fiatalabb, mint én, de sokkal tudatosabb, megfontoltabb.” – dicsérte feleségét. A műsorvezető-színész elismerte, hogy sokszor kitér a felelősségei alól, és hajlamos “gyerek maradni”. A felesége türelme és megértése elengedhetetlen számára, de tisztában van vele, hogy néha többet kellene otthon lennie.
A mély és őszinte beszélgetés egyfajta bepillantást adott Stohl András életébe, és a műsor megmutatta, hogy a hírességek is emberi lények, akikkel hasonló érzelmi kihívásokkal kell megküzdeniük.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés