Hirdetés


Nem csak G.w.M és Kulcsár Edina aktív a közösségi médiában, hanem a rapper édesanyja, Valéria is. Igazi influenszerré nőtte ki magát: már 32 ezer ember követi a TikTokon, s majdnem 200 ezer lájkkal büszkélkedhet. A népszerűségnek viszont ára van, épp emiatt történhetett meg az, hogy több rosszakarója jelentette az egyik videóját, ami miatt még az oldalát is korlátozták. Valéria azonban ezt nem hagyta szó nélkül, és üzent!

Hirdetés

A szóban forgó felvétel nem más volt, mint G.w.M és Kulcsár Edina egyik videója. Valéria ugyanis szerette volna promózni a fia új dalát, de alig, hogy posztolta róla a videót, már korlátozták is. Ez nagyon mélyen érintette az édesanyát, eléggé kiakadt rajta, ami valljuk be, jogos is, hiszen amíg a rajongói oldalak büntetés nélkül oszthatják gyermeke zenéit, őt azonnal tiltották miatta.
“Nem értem… A minap posztoltam a fiam videóklipjéből egy részletet, amit ő tegnap feltöltött a G.w.M oldalra. Erre kaptam egy olyan felszólítást a TikToktól, hogy a videó nem jogosult a Neked hírcsatornára” – mondta felháborodottan.

Hirdetés

“Na, most hadd kérdezzem meg kedves TikTok: ha annyi kamuoldal kiteheti a fiam zenéit, akkor én miért nem? Ráadásul még be is korlátozták az oldalamat utána. Kaptam indokot, hogy miért, de ha a kamuoldalak kitehetik a gyerekemet, akkor én miért nem?! Na, én erre szeretnék választ kapni…” – fogalmazott a videójában Valéria, akinek üzenete valószínűleg eljutott az illetékesekhez, ugyanis rövid időn belül visszaállították a posztot. A kommentelők szerint valószínűleg valaki jelentette a vidóját.

@valerya0627 Tik Tok miért?????#neked #nekedbelegyen #foryou #foryourpage #foryourpage #fypシ #fyp #legyenforyou ♬ eredeti hang – Vale Magic Kitchen👩‍🍳🍅🥦👍

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés