Hirdetés


Vajna Tímea, az elhunyt filmproducer, Andy Vajna özvegye nemrégiben elárulta, hogy édesanya szeretne lenni, és a közelmúltban egy spermabankban járt, hogy lehetőséget keressen az anyaságra. Azonban ez a folyamat komoly pénzügyi terheket jelenthet számára, ha továbbra is ragaszkodik a gyerekvállaláshoz.

Hirdetés

A hírek szerint Vajna Tímea már nem együtt van korábbi vőlegényével, Zoltánnal, és ezért a spermabankhoz fordult, hogy megtalálja a megfelelő spermadonort. Ezt maga Tímea is megerősítette, amikor a spermabankból kapott listát megosztotta a nyilvánossággal, amelyen a potenciális donorként szereplő férfiak adatai és tulajdonságai szerepelnek.
Azonban ha Vajna Tímea valóban választja a spermabanki megtermékenyítést, akkor súlyos összegeket kell majd fizetnie az információkért és a beavatkozásért. A Blikk cikke szerint, ha több információt szeretne megtudni a leendő biológiai apáról, akkor 3500 dollárt, azaz mintegy 1,3 millió forintot kell fizetnie.

Hirdetés

Ez a magas összeg azonban nem akadályozza Vajna Tímeát abban, hogy megvalósítsa álmát az anyaságról. Bár a folyamat anyagilag megterhelő lehet számára, a szeretet és a vágy az anyaságra motiválja. Egy olyan döntésről van szó, amely személyes boldogságát és életcélját szolgálja.
Az Andy Vajna örökségét örökölő Vajna Tímea tehát jelentős összeget kell, hogy befizessen, ha továbbra is ragaszkodik a gyerekvállaláshoz és a spermabanki megoldáshoz. Azonban ha ez a lépés segít neki beteljesíteni álmát és boldog családot teremteni, akkor a fizetés méltányos ár az anyaságért és a boldogságért.

Hirdetés

Idézet a Blikk cikkéből: “Amennyiben Vajna Tímea él a lehetőséggel és a donor általi megtermékenyítés lehetőségét választja, akkor mélyen a pénztárcájába kell nyúlni, ugyanis ha még több információt szeretne megtudni a leendő biológiai apáról, annál többet kell fizetnie. Csak a teljeskörű információkért fizethet 3500 dollárt, azaz 1,3 millió forintot, a minta és a beavatkozás csak ez után következhet.”

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés