Hirdetés


Lilu a Makeup/Down legutóbbi részében Szabó Zsófival beszélgetett, aki időről-időre oda lyukadt ki, hogy sokkal szabadabban él, amióta nagy változás történt a magánéletében. A műsorvezető év elején jelentette be, hogy fia apjával különválnak, azóta pedig belevetette magát a sportba, sokat fogyott és a közösségi oldalán is többet mutat magából.
Egy évvel ezelőtt nem tudtam volna elképzelni, hogy én szexiskedni fogok. Az életkörülményeim akkor mások voltak és egyáltalán nem igényeltem azt, hogy csúnyán szólva eladjam magam

Hirdetés

– mondta Szabó Zsófi, aki azt is pedzegette, hogy férje mellett nem tudott a karrierjével foglalkozni.
A megváltozott életkörülményem miatt több munkára mondok igent. Igazából nem az anyagi része a lényeg, hanem hogy megtehetem. Most nem az van, hogy teljes mellszélességgel legyél édesanya és feleség, én most csak édesanya vagyok és emellett dolgozom.
Az interjú végén Szabó Zsófi arról is beszélt, hogy számára mindig is fontos volt a sport és a szabadidős tevékenységek, de korábban elnyomta ezeket az igényeit.
Nekem ezek mindig is fontosak voltak, csak egy időre szem elől veszítettem azt, hogy milyen is vagyok én valójában. Én mindig sportos voltam, bennem volt a pörgés, csak az az időszak, amikor készültem az anyaságra, a családos életre, úgy éreztem, hogy nem viselkedhetek így. Picit az önfeladás a jó szó, nem én voltam az első.

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés