Hirdetés


Alekosz és párja, Réka, kapcsolata nem volt mindennapi. A tévénézők hamar észrevették, hogy Alekosz nem mindig bánik kedvesen Rékával. Az Ázsia Expressz epizódjai során látott viselkedésükből kiderült, hogy lassan távolodnak egymástól, és Réka is ráébredt, hogy párja valószínűleg nem fog változni.

Hirdetés

A forgatás után ismét kapcsolatukról faggatták, mikor a titkárnő megdöbbentő dolgot árult el: szakítottak.
„Volt bennem egy meghatározott gondolat, hogy meddig hagyom ezt az életmódot folytatni neki és magamnak is. Sokáig reméltem, hogy a nyár után megfogalmazódik benne is az, amire én vágytam” – A dolgok azonban nem alakultak úgy, ahogy tervezte, így lépnie kellett.

Hirdetés

„Nem nagyon sikerült ez neki és úgy döntöttem, hogy lépnem kell. Elváltak útjaink” – mondta ki őszintén Réka, majd részletesebben megindokolta döntését.
„Sok sérelmet okoztunk egymásnak. Vagyis én elmondhatom, hogy sok sérelmem van vele kapcsolatban. Valójában már odáig jutottam, hogy akkor is elgondolkoznék, hogy szeretném -e, ha ő most egy virágcsokorral esedezne. Hiszen erre nagyon sok lehetősége lett volna, de nem élt vele és valójában nem is szeretne élni vele. Én viszont ezt tovább nem tűröm. Úgy érzem, hogy visszaélt a szeretettemmel és ez nekem már nem fér bele”

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés