Hirdetés


Nemrégiben Szeged városa azon egyedülálló látvány miatt került a középpontba, amikor három fiatalt láthattunk lóháton a McDonald’s elviteles kiadóablakánál rendelni. Most azonban egy új “sztár” bukkant fel az utcákon: egy parkoló szamár a város közepén!
A Szeged365 olvasói tették közzé a képeket a kuriózumról. Az állatot a város számos helyszínén láthatták, mindenhol vidám arcok és nevető emberek kíséretében.

Hirdetés

Az újságírók nem sokáig kellett kutakodniuk az állat gazdájának azonosításában. Kiderült, hogy a szamarat nem más, mint Tatár Botond költő, az év trubadúrja vezette várostörténeti sétára. A költő a Hajnóczy utcában egy söröző elé is betért négylábú kísérőjével.
Noha a kommentelők között akadtak, akik aggódtak a szamár jólétéért a városi környezetben, a jó hír az, hogy az állat jól érezte magát a kiránduláson. Sőt, azok, akikkel találkozott, felejthetetlen élményben részesültek az állat és gazdája szokatlan látványa miatt.

Hirdetés

𝕄𝕪𝕤𝕥𝕖𝕣𝕪 𝕤𝕠𝕝𝕧𝕖𝕕: a szamár köszöni szépen, kitűnően van… Megvan, kik sétáltatták meg a csacsit Szegeden, és az is hova vitték! 😁
Frissített cikk kommentben! 👇
#Szeged365 #szamár #Szeged

Posted by Szeged365 – szegedi, független, igazi on Thursday, August 17, 2023

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés