Hirdetés


Hosszú évekig élt Dukai Regina a 16. kerületben, és bár számtalanszor lett volna lehetősége nagyobb otthonba költözni, mégis ragaszkodott ehhez a napfényes, nyugodt, aprócska otthonhoz.

Hirdetés

Nagyobb lakást vettek
Eladja a régi otthonát Dukai Regina. A népszerű magyar modell hosszú évekig élt a budapesti, XVI. kerületi lakásában, ám azóta megházasodott és gyermeke született, így a férjével vásároltak egy nagyobb ingatlant. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Letisztult lakás
A lakáshirdetést a Bors szúrta ki, és kiderült, hogy Dukai Regina a másfél szobás, 45 négyzetméteres lakásáért közel 65 millió forintot kér. Az tény, hogy a lakás szépen fel van újítva.

Ragaszkodott hozzá
„Féltve őrzött ékszerdobozom várja új lakóját! Hosszú évek óta éltem itt, és bár számtalanszor lett volna lehetőségem nagyobb otthonba költözni, én mégis ragaszkodtam ehhez a napfényes, nyugodt, aprócska otthonhoz. Kertvárosi környéken van, számomra olyan volt, mintha vidéken élnék” – áll a bejegyzésben.

Kötelező garázst venni
Kiderült továbbá, hogy a lakáshoz tartozik egy teremgarázs-beálló, valamint egy 2,5 négyzetméteres zárt tároló is, ezeket 10 millió forint értékben kötelezően meg kell vásárolnia az új tulajnak – írja a Blikk.

Hirdetés

Csodás szomszédok
„Hamar, könnyen és több úton megközelíthető a belváros, a szomszédok csodás, csendes emberek, a Lidl pár perc séta távolságra van. Bútort szinte nem is kell hoznod, hiszen a konyhában, a nappaliban, a fürdőben és a hálóban is beépített, hatalmas szekrények várnak” – írja.

Hirdetés

Nagyon napos
„Délnyugati fekvése miatt néha majd napszemüveget is kell viselned főzés közben, mert napsugár járja át a lakást késő délelőttől, míg a nap le nem nyugszik. A 25nm-es terasz, mely megközelíthető a nappaliból és a hálóból is, tökéletes napozáshoz, sütögetéshez, hosszú beszélgetésekhez” – írja a hirdetésben.

Keveset fűt
Nagyon jól szigetelt otthon, szinte alig kellett fűtenem, ha pedig nyáron meleged van, csak be kell kapcsold a nappaliba felszerelt klímát.

Magánéleti változások
Regina most megválik álomotthonától, bizonyára ennek az egyik oka az, hogy időközben családot alapított. Tavaly előtt decemberben jelentette be, hogy párja közel 3 év után megkérte a kezét, a gyűrűjét is egy bejegyzésben mutatta meg. Tavaly pedig újabb csodálatos hírrel jelentkezett: gyermeket vár.

Megszületett a kislánya
A nagy bejelentések ezzel még nem értek véget, ugyanis kislánya születése előtt – aki tavaly decemberben jött a világra – összeházasodott szerelmével. Férjével azóta új otthont vásároltak, ezért is vált eladóvá a modell korábbi lakása, ahol éveken át élt és álmodozott a családalapításról, a terveiről.

Itt a hirdetés
Dukai Regina eladó rezidenciáját ide kattintva lehet megcsodálni, mielőtt az új tulajdonos birtokba venné.

Kiemelt kép: Dukai Regina – Forrás: YouTube/TV2
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés