Hirdetés


Szerdán visszatért Molnár Gusztáv! A színész rengeteg szeretetet kap, amióta elhagyta a komlói rehabilitációs intézetet és hamarosan újra színpadra lép. A Mi kis falunk korábbi sztárja úgy fogalmazott: az elvonón töltött 265 nap alatt megerősödött lelkileg, és a rengeteg sportnak köszönhetően fizikailag is sokkal jobb formába került.

Hirdetés

300 napja nem ivott
Nagyot fordult a világ Molnár Gusztávval, szerdán lesz ugyanis 300 napja, hogy nem ivott alkoholt, ami elképesztő akaraterőre utal. A színészt még tavaly novemberben vitték be a barátai egy komlói rehabilitációs intézetbe, hogy legyőzze a függőségét, ami hosszú évekig megkeserítette az életét.

Megerősödött lelkileg
Guszti nem tagadja, az elvonó előtt mélypontra került, ám az ott töltött 265 nap alatt megerősödött lelkileg, és a rengeteg sportnak köszönhetően fizikailag is sokkal jobb formába került.

Hirdetés

Sokan kérnek tőle segítséget
A színész rengeteg üzenetet kap olyanoktól, akik szintén küzdenek valamilyen függőséggel, vagy a családjukban, baráti körükben van jelen ez a súlyos szenvedélybetegség.

Szeretne róla beszélni
„Nagyon sokan kérnek tőlem segítséget, ezért úgy vélem, a közeljövőben hosszasabban is szeretnék arról beszélni, miken mentem keresztül. Szerdán lesz háromszáz napja, hogy nem nyúltam alkoholhoz, és végre megtaláltam önmagam” – mondta a színész.

Rengeteg szeretetet kap
„Rengeteg szeretetet kapok a környezetemtől, és úgy látom, a rólam szóló cikkek is pozitív hangvételűek. Egy évvel ezelőtt egészen más volt a helyzet, akkor még nem is tudtam kezelni, ami körülöttem történik, ma már tudom. Egyébként azt mondták, 4-5 százalék az esély arra, hogy valaki felépül egy ilyen súlyos szenvedélybetegségből, úgy tűnik, én jókor voltam jó helyen” – mondta a Ripostnak Molnár Gusztáv.

Hirdetés

Szerdán már fellép
A színész elárulta, hogy jelenleg egy szövegkönyvön dolgozik, szerdán ugyanis Kecskeméten lép fel egy felolvasóesten, amire sokat kellett készülnie.

Budapesten tartózkodik
Molnár Gusztáv jelenleg Budapesten tartózkodik. Hangsúlyozta: nem szökött el sehonnan és nem adott fel semmit.

Időre van szüksége
„Időre van szükségem, és nem szeretnék feleslegesen beszélni. Most élvezem a csendet. A saját csendemet. Az őszinteség nem azt jelenti, hogy másokról mondjuk meg az igazat. Minden úgy történt, ahogy történnie kellett, és mindenki úgy döntött, ahogy akkor abban a pillanatban helyesnek hitte” – fűzte hozzá egy internetes bejegyzésben.

Hálás
„Hálás vagyok, hogy képessé váltam elfogadni a segítséget, hogy rávezettek arra a felismerésre, hogy egész életemben azt kerestem, amivel keresek. Egyszer majd elmesélem…” – fejezte be hosszú bejegyzését a Mi kis falunk egykori sztárja.

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv. Fotó: Facebook Forrás
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés