Hirdetés


Tóth Gabi, aki jelenleg az ítészek között helyet foglal a TV2 “Sztárban Sztár leszek!” című műsorában, meglepte a stúdió közönségét, amikor élő adásban gratulált Krausz Gábornak és Mikes Annának. Ez a gesztus azután következett, hogy a páros megnyerte a “Dancing with the Stars” negyedik évadát.

Hirdetés

Az énekesnő, aki ismert a közösségi médiában való aktív jelenlétéről, már korábban is kifejezte gratulációját az Instagram-történetében, ahol 24 órán keresztül volt elérhető az üzenete. Azonban Tóth Gabi tovább vitte a gesztust a “Sztárban Sztár leszek!” élő adásában is, ahol mindenki hallhatta, ahogy nyilvánosan üdvözli a győztes párost.

Hirdetés

Ez a lépés nemcsak a győzteseknek szánt elismerést jelentette, hanem azt is mutatta, hogy Tóth Gabi hajlandó a műsor keretein belül is pozitívan kommunikálni és elismerést nyújtani más művészeknek. Ez az esemény kihangsúlyozza a művész közösségen belüli támogatást és sportszerűséget, amit Tóth Gabi képvisel.
“Szeretnék gratulálni Krausz Gábornak és Mikes Annának, hogy megnyerték a Dancing with the Starst” – mondta a műsorban Tóth Gabi, aki egy szívecskét is mutatott a kezeivel a kameráknak.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés