Hirdetés


Babamentő inkubátorokat helyeznek ki egészségügyi intézmények elé szerte a világon, hogy az anyák, akik nem képesek gondoskodni újszülöttjeikről, biztonságos helyre helyezhessék őket. Floridában egy ilyen inkubátort helyeztek ki egy tűzoltóállomás elé, és ezen a héten egy anya, aki nehéz helyzetben találta magát, ide helyezte a gyönyörű kislányát.

Hirdetés

Egy tűzoltó találta meg a csecsemőt, és azonnal értesítette az illetékeseket. A tűzoltónak és feleségének viszont már évek óta vágya volt a gyermekvállalás, de meddőségük miatt ez eddig nem valósulhatott meg. A pici lány azonban annyira a szívükbe lopta magát, hogy elhatározták, örökbe fogadják. A neve Zoey lett, és szinte azonnal elintézték a szükséges papírokat.

Hirdetés

Zoey örökbefogadó anyja nyilvános üzenetben tisztelgett a kislány biológiai anyja előtt. Bár a nő kiléte ismeretlen, az örökbefogadó anya kiemelte, mennyire bátor és tiszteletreméltó dolog volt, hogy az anya életet adott a gyermeknek és biztosított számára egy boldog életet a babamentő inkubátor használatával.
“Szerintem nagyon tiszteletreméltó, amit tett,” mondta az újdonsült anyuka, amely hírt a The Sun ismertetett. Csak ebben az évben Amerikában már tíz babát találtak babamentő inkubátorban.

Fotók: Courtesy Ocala Fire Rescue Station


Fotók: Courtesy Ocala Fire Rescue Station

Hirdetés
Hirdetés