Hirdetés

FOTÓ: BLIKK, GRNÁK LÁSZLÓ

Nemrég lett 40 éves az R-GO, ennek apropóján beszélgetett a Blikk a zenekar frontemberével, Szikora Róberttel. A 68 éves énekes többek között arról beszélt, érzi, hogy Isten támogatja őt, és még munkáját is az ő felszólítására végzi.

Hirdetés
„Az első érzés a hála, amiért ott van melletted a Jóisten, a feleséged, a közönség. Az én munkám egy elhívás volt, Isten elhívott magához, és közölte: Fiam, te erre születtél, csináld! Egy ilyen születésnap mérföldkő, de a következő bulin már nem lehet arra hivatkozni, hogy az Arénában közel 14 ezer ember lélegzett együtt. Ám a hulláma olyan erős, hogy még mindig nem tudott leülepedni. Kívülről talán úgy gondolják, hogy ha az ember sztár, hozzászokik, de nem, én még jó sokáig fogok ebből táplálkozni. Ráadásul ebben az évben volt a musicalem bemutatója és a Valmarral is történt ez a kis balesetünk” – mondta a férfi nagy nevetés közepette.

Hirdetés

Az interjúban arra is kitért, milyen hatással volt rajongóira a Valmarral közösen készült, a nyár slágerének is kikiáltott Ki ez a lány című fiatalos zene: „Nyilvánvalóan jót tesz ez a fajta vérátömlesztés, főleg, hogy az R-GO negyven éves. Új oxigént kapott a közönség, és láthatóan több fiatal lány, de inkább tinédzser jelent meg az első sorokban. Pedig nem játsszuk ezt a számot, igaz, néha bohóckodom vele, hogy ébren tartsam őket, beéneklek nekik egy sort, ők meg válaszolnak.”

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés