Hirdetés

Fotó: Klubradio / Youtube

Szívbemarkoló videó jelent meg a Klubrádió videócsatornáján, ahol Lang Györgyi és Falusi Mariann mondja el, miért szeretnek ennél a csatornánál dolgozni.
Lang Györgyi tavaly év végén kapott stroke-ot, azóta keveset lehetett tudni az állapotáról, teljesen visszavonult a nyilvánosság elől, ám most kiálltak a Klubrádió mellett, ahol évek óta műsoruk van. A Pa-dö-dő párosa másfél perces videóval jelentkezett.

Hirdetés
Az alig egyperces felvételen a Pa-dö-dő elválaszthatatlan párosa beszél arról, milyen sokat jelent nekik, hogy a Klubrádiónál dolgoznak. “Jelenleg nagyon büszke vagyok, mert a nyári szünetben csak mi voltunk itt” – mondja Györgyi, aki tavaly novemberi sztrókja miatt sajnos még mindig nehezen formálja a szavakat.
Falusi Mariann szerint, nagyon fontos, hogy a rádió naprakész, és, hogy a kultúrában is megpróbálnak olyan híreket hozni, aminek örülnek a rádióhallgatók.

Hirdetés

“Jó itt dolgozni, mert érezzük azt, hogy szeretnek minket, hogy szükség van arra, amit csinálunk. Jó itt dolgozni, mert független a rádió, és nem a kormánymédia elkötelezettje, jó itt dolgozni, mert ezt hallgatják a barátaink” – mondta Mariann. “És mert közel van otthonhoz…” – vette át a szót Lang Györgyi.

Forrás: Blikk
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés