Hirdetés

Fotó: 6abc Philadelphia / Youtube


Imádnivaló felvételek jelentek meg, amelyek pontosan azt a pillanatot mutatják be, amikor egy oroszlán apa először találkozik a kölykével – több mint egymillió szívet nyert el az interneten.
A videó az oroszlán apáról, Tobiaról, amint összetöri mellső lábait, és lehajolva üdvözölje kisbabáját, volt az egyik leginkább megosztható videó, amelyet a Denveri Állatkert megosztott az állatvilágban.

Hirdetés

A két generáció először találkozott és A nagy oroszlán viselkedése a fiával szemben, amikor lehajolt, hogy kapcsolatba lépjen a kölykével, azonnal megnyerte az internetet. Sokan dicsérik az apát szelíd viselkedéséért.
Az oroszlánok idejük nagy részét általában alvással, morgással töltik, és olyan étellel lakmároznak, amit az oroszlánok vadásznak rájuk, sőt néha meg is támadják a fiataljaikat.
A Denveri Állatkert munkatársai nem hitték el, amikor látták, hogy a ritka kapcsolat kialakul. Nem tehettek róla, hogy felvettek egy lenyűgöző videót a kettőről, és feltették a Facebookra. Perceken belül vírusos lett.
Az aranyos kis oroszlán az állatkertben született, és ideje nagy részét édesanyja közelében töltötte. A személyzet látni akarta, mi fog történni, amikor először találkozik az apjával, és videóra rögzítették.

Hirdetés

Az apával való első találkozása óta a kölyök sok időt tölt vele, az anyjával és a féltestvérével. Manapság ideje nagy részét távol tölti a nyilvánosságtól, mert még olyan pici, és időre van szüksége, hogy növekedjen és megerősödjön.
A kölyök szülei, Neliah és Tobias annyira imádnivalóak, hogy odafigyelnek minden szükségletére! Reméljük, hogy az imádnivaló kölyök boldog életet él majd örökké családjával a denveri állatkertben.
A denveri állatkert a közelmúltban jelentette:
Afrika oroszlánjainak fele eltűnt az elmúlt 25 évben, és a fajt egyre nagyobb fenyegetések fenyegetik az orvvadászat, a zsákmány elvesztése és az élőhelyek pusztulása. A kölyök születése óriási siker az Oroszlánfajok túlélési Tervének (SSP), amely egészséges, genetikailag változatos oroszlánpopulációkat biztosít az Állatkertek és Akváriumok Szövetsége (AZA) intézményeiben.
Reméljük, hogy a kis oroszlánkölyök láttán az emberek inspirációt kapnak, és lépéseket tesznek vad társai és más vadon élő állatok védelmében szerte a világon.
Nézze meg az alábbi értékes videót:

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés