Hirdetés


Az utasok szótlanul maradtak.
Kevés dolog van az életben, ami annyira fájdalmas, mit a házastárs elvesztése. Amikor Tara, az alábbi videóban látható hölgy feleségül ment Shawn Thomas hivatásos katonához, akkor már tudta, hogy bármikor elveszítheti őt. Thomast már összesen hét alkalommal küldték bevetésre Irakba és Afganisztánba, de minden alkalommal épségben visszatért. De egyik alkalommal, amikor Nigériában szolgált, egy harci képzés közben súlyos autóbalesetet szenvedett és 35 éves korában elhunyt.

Hirdetés

Tara férjének holttestét repülőgéppel hozták haza Észak-Karolinába, és miután a gép földet ért, leghamarabb a feleségét engedték oda a koporsó közelébe. Ezután megható pillanatok következtek: a gyászoló feleség, az édesapa és a négy testvér odaléptek a koporsó mellé, hogy megsirassák a szeretett gyermeket és férjet.
Eközben a repülőgépen tartózkodó utasokat arra kérték, hogy legyenek türelemmel, és engedjenek meg néhány meghitt percet a gyászoló családnak. Az egyik utas levideózta a jelenetet és megosztotta a Facebook oldalán: “Megtiszteltetés volt együtt utazni ezzel a nagyszerű hazafival! Isten áldja meg feleségét és családját! A repülőgépen senkinek a szeme nem maradt szárazon!”
A feleség nem is gondolta, hogy történetük vírusként fog terjedni az interneten.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés