Hirdetés


Sok idősebb nyugdíjas szívesebben marad az otthonában, mintsem hogy idősek otthonába költözzön, ahol gondoskodnak róla. Ez érthető, de ilyenkor egy idő után túl soknak bizonyul a házi munka.Ez történt a 75 éves hölggyel is, akinek a lakhelyénél a helyi törvény tiltja, hogy a fű 45 centiméternél nagyobbra nőjön. A rendőrség küldött is egy levelet, amiben felszólították, hogy jelenjen meg a bíróságon a hatalmas, gondozatlan gyepe miatt. A nő viszont sosem látta ezt a felszólítást, így a bíróságra sem ment el.

Hirdetés

Ennek az lett a következménye, hogy még a börtönbüntetést is kilátásba helyezték, és a helyi sajtó felkapta az ügyet. Így tudta meg az a négy gyerek is, hogy mi történik a szomszédságba, szóval gondoltak egyet, mindenki hozott egy fűnyírót, beosontak a kertbe, és levágták a füvet a birtokon.

Hirdetés


“Még csak nem is találkoztunk vele, de 75 éves, és segítségre van szüksége a fűnyírással.” – nyilatkozta az egyik fiatal gyerek.

Hirdetés


Ha téged is megérintett eme 4 fiatal tette, kérjük oszd meg ezt a kedves cikket. Mi a véleményed erről? Írjátok le kommentbe.

Hirdetés
Hirdetés