Hirdetés

Fotó: Blikk


Az élet Krucsó Anikó családjában hirtelen fordult tragédiává, amikor a két éves Ádint Duchenne-féle izomdisztrófiával diagnosztizálták, egy veleszületett, örökletes betegség, amely kizárólag fiúgyermekeket érint és az izomsejtek progresszív pusztulását okozza. Ádin állapotáról egy egyszerű vérvétel során szereztek tudomást, ami fényt derített a családot ért szomorú valóságra.

Hirdetés

Jelenleg minden reményüket egy külföldi szakorvos kezelésébe vetik, terveik szerint nyáron szeretnének Olaszországba utazni, ahol egy arra specializálódott orvoshoz fordulnának segítségért, de a terápia magas költségei miatt jelentős anyagi támogatásra van szükségük.
Ádin ügye mellé állt most Rubint Réka unokahúga, Rubint Rella is, aki egy Instagram-bejegyzésben kért segítséget Ádin babának:

Hirdetés

“Nagyon fontos dologra kérlek titeket! 🙏🏽
A rádióban hallottam Ádin történetéről, egy kisfiúról, aki közvetlen és kedves, játszik, érdeklődik és rosszalkodik. Pont olyan, mint kortársai és mégis teljesen más.
Felvettük Ádin szüleivel a kapcsolatot és elhatároztuk, hogy megteszünk mindent, hogy megmentsük. 🤍
Ha egy millió ember egyszeri alkalommal lemond arról, hogy sósmogyorót vegyen és az árát átutalja az 10403428-50527076-84681003-as számlaszámra, akkor egy csodaszép szőke kisfiú életét mentheti meg. Hiszem, hogy ez pokolian apró áldozat azért, hogy ennek az izomsorvadásos betegségnek három és fél éves áldozatán segítsünk.
Ádinnak 1.3 milliárd forintra van szüksége ahhoz, hogy állapota ne romoljon tovább, megkaphassa azt a génterápiát, aminek köszönhetően szülei nem fogják elveszíteni pár éven belül egyetlen gyermeküket.
Egyre idegenebb, furcsább világban élünk, de most egy pillanatra képzeljük el, ha saját gyermekünk, unokánk, rokonunk, szomszédunk, közeli ismerősünkről derül ki, hogy súlyos, gyógyíthatatlan beteg. Ott állunk kétségbeesve és a terápia hatalmas összegén szörnyülködve csaknem kilátástalan harcba kezdünk, hogy megmentsük szerettünket. A mi pénzünkön és jóindulatunkon múlik, hogy hosszú éveken keresztül alkossanak boldog családot Ádin és szülei.
Az 10403428-50527076-84681003-as számlaszámra egy millió embernek kell fejenként 1300 forintot utalnia, hogy megmentsen egy életet. Az Együtt Ádin kezét fogva alapítvány és a család számít ránk. Ne várjanak hiába! 🤍 @egyuttadinert”

Hirdetés

Hirdetés


Így segíthetsz:

Együtt Ádin Kezét Fogva Alapítvány

Számlaszám: 10403428-50527076-84681003

Az alapítvány még nem fogadhatja a személyi jövedelemadó felajánlásait, ezért magánszemélyek és cégek felajánlásaira számítanak. A nagyobb cégek, vállaltok esetében az adományozott összeget költségként számolhatják el, ezzel csökkenthetik a társasági adójukat.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés