Hirdetés

Sajnos nem minden gazdára talált kutyus találja meg az otthont, ahol egész életét eltöltheti. Tavaly szeptemberben egy négy gyermekes család fogadta örökbe Rhinót.
Néhány hónapig velük élt, de a szülők végül arra a döntésre jutottak, hogy visszaviszik a menhelyre a kutyát, ugyanis nem jött ki jól a gyerekekkel, a kicsik féltek tőle. Az egyik kislány azonban nagyon a szívére vette, hogy el kell búcsúznia a család kutyájától, ezért írt egy szívszorító levelet a következő gazdinak.
Akár használati utasításnak is nevezhetjük, hiszen jó pár tanáccsal ellátja azokat, akik örökbe fogadját az ebet.

Íme az egész üzenet:

Hirdetés
“Szia,
ha most ezt olvasod, valószínűleg te lehetsz Rhino új gazdája. Ő az én kiskutyám volt. Nagyon remélem, hogy jó helye lesz nálad. Nagyon hiányzik. Bárcsak tudná, milyen szuper kutyus volt. Rhino nagyon intelligens kutya, egy csodálatos eb, akinek sok figyelemre van szüksége. Imádja az embereket, Rhino egy jó kutya és imád ölelkezni. Ne ígérj neki jutalomfalatot, ha végül nem adsz neki – őrülten ugatni kezd tőle, utána pedig nehezen nyugszik meg. Rhino egy csíkos kis álom. Sokat nyáladzik.
Kérlek mondd el neki, hogy minden este rá gondolok, annyira hiányzik. A teljes neve Rhino Lightning, majd a te vezetékneved. Kérlek, ne változtasd meg a nevét. Nagyon szeret takarók alatt szundikálni, de utálja a kenneleket. Néha annyira boldog lesz, hogy körbe-körbe futkos az ember körül.”

A kutyus szerencsére csupán egy hétvégét töltött a menhelyen, egy másik család vállalta, hogy gondoskodnak róla. A kis jegyzettömböt is magukkal vitték, és nagyon ügyelnek rá, hogy minden pontját betartsák.

Forrás: zoozoo.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés