Hirdetés


Benedek Tibort, a családapa és vízilabdás legenda elvesztése óta három év telt el, családja az emlékekre támaszkodik. Epres Panni a Tények Plusznak adott interjúban elmondta, hogy alázatosabb embert nem is ismert férje személyében.

Hirdetés

Bár Benedek Tibor már nincs velünk, emléke tovább él családjában. Egy dokumentumfilm készül a férfi vízilabdás aranycsapatáról, amely sporttörténelmet írt világszerte, három egymást követő olimpián aranyérmet szerezve. A filmben Benedek Tibor is szerepet kap, aki 2020-ban hunyt el. A film elkészítése során a legenda özvegye, Epres Panni is bekapcsolódott, és elővette az otthoni emlékeket a hitelesség érdekében.

Hirdetés

“Körülbelül egy évvel ezelőtt megkaptuk az ukázt, hogy mindenki keressen otthon fényképeket, újságcikkeket, mindent, ami a csapattal kapcsolatos. Én is feltúrtam a fiókokat, és rengeteg nagyon vicces képet találtam, amit el is küldtem. Remélem, hogy ezek benne lesznek a filmben” – mondta Epres Panni.
Benedek Tibort Kemény Dénes követte a kapitányi poszton, de a film már nem mutatja be az elhunyt legenda érdemeit. Epres Panni szerint ez Tibor számára egyáltalán nem volt sértő.

Hirdetés

“Biztos vagyok benne, hogy soha nem volt téma, hogy Tibort ez zavarja. Személyiségből fakadóan szerényebb embert nem nagyon találhatnánk. Próbáltam az ő fejével gondolkodni, ami nem egy nagyon könnyű dolog, viszont tudom, hogy milyen értékeket vallott, és ezekhez az értékekhez mérten próbáltam támogatni a filmet és minden segítséget megadni, hogy valami jó szülessen” – nyilatkozta az özvegy.
Epres Panni számára szomorú volt visszaidézni a pillanatok felkutatása. Benedek Tibor emléke egyetlen percre sem kopott el, a család és az ország is a szívében őrzi.
„Nekünk minden napunk azzal telik, hogy emlékezünk, és boldogsággal emlékszünk mindenre, úgyhogy az, hogy ez a film megszületett, nem volt azt hiszem nehezebb, mint minden más hétköznapunk” – vallotta be Epres Panni.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés