Hirdetés


Az izgalmas és kalandokkal teli reality show, az Ázsia Expressz újra a képernyőkre tér, és úgy tűnik, a versenyzők már most mindent beleadnak, hogy felkeltvek a nézők érdeklődését. Enikő, az egyik modell versenyző, különösen bátran és merészen készül az első adásra – erről árulkodik legújabb, rendkívül dögös fotója, melyet közösségi oldalán osztott meg rajongóival.

Hirdetés

A verseny harmadik évadja “szombaton startol”, és ezúttal Mexikó és Guatemala izgalmas, kihívásokkal teli terepein mérettetik meg a versenyzők. A kőkemény próbatételeken és élményeken át menetelő műsorban hét páros küzd a lenyűgöző, 10 millió forintos fődíjért. Az aktuális évadban ismert és szeretett személyiségek, többek között Kucsera Gábor és Tóth Dávid, Kempf Zozo és Pető Brúnó, valamint a gyönyörű modell, Kecskés Enikő is részt vesznek.

Hirdetés

Enikő, aki az Amerikából való visszatérését követően “folyamatosan dolgozik, fotózásról fotózásra jár”, a műsor kapcsán sem félt megmutatni bájait és magabiztosságát. A modell, akit “nem csak a profi szakemberek készítenek róla lélegzetelállító felvételeket”, saját maga is gyakran készít pikáns és szemkápráztató fotókat. A legfrissebb kép, melyet közzétett, “egyszerre sejtelmes és pikáns”: egy olyan öntudatos és merész fotó, melyen “melleit csupán leheletnyi textil fedi.”


A szóban forgó fotó nem csak a rajongók, hanem a kíváncsi nézők figyelmét is garantáltan felkelti. Enikő és versenytársa, Kafiya Rea Milla vajon milyen taktikával és energiával vesznek részt a küzdelmes, de annál izgalmasabb versenyben? Az már most biztos, hogy a modell nem fél kimutatni önbizalmát és bátorságát, amit minden bizonnyal a verseny során is láthatunk majd.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés