Hirdetés


Szomorú hír érkezett a zenei világból: elhunyt Denny Laine, aki a Paul McCartney vezette Wings együttes gitárosaként, valamint a Moody Blues zenekar énekeseként vált ismertté. A tehetséges zenész hosszú ideje tüdőbetegséggel küzdött, amelyet végül nem tudott legyőzni.

Hirdetés

Az elhunyt művész özvegye, Elizabeth Hines osztotta meg a szomorú hírt a nagyközönséggel. Denny Laine zenészete és személyisége mély nyomot hagyott a zenei színtéren, és számos rajongója és tisztelője számára jelentett inspirációt. Az ő emlékét a zenei alkotásai és az általa hagyott örökség őrzi tovább.

Hirdetés

A Beatles legendája szép búcsúüzenetét az Origo idézi: “Denny nagy tehetség volt, remek humorérzékkel, és mindig kész volt segíteni másoknak. Eltávolodtunk egymástól, de az elmúlt években sikerült helyreállítanunk a barátságunkat, és megosztani az együtt töltött idők emlékeit”
– olvasható McCartney Instagram-oldalán.
Elizabeth Hines válaszolt is az ikonikus zenésznek: “Köszönöm Paul McCartney! Denny szeretett téged, Lindát, és az egész családod. Annyi kedves, boldog emléket osztott meg velem. Úgy nézett fel rád, mint egy nagy testvérre. Olyan sokat tanult, miközben veled dolgozott. ❤️”

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés