Hirdetés


Fodor Zsóka szomorú vallomást tett arról, hogy lehetséges, hogy hamarosan meg kell válnia szeretett pécsi albérletétől, mert nem tudná fenntartani a többi otthona mellett. Mint mondta, nem kap annyi lehetőséget színésznőként már a városban.

Hirdetés

Bár Fodor Zsóka korábban szeretett nagy lábon élni, mára már ő is kétszer meggondolja, mire ad ki pénzt az anyagi helyzete miatt. A színésznő régóta szerelmes Pécsbe, és az ország Magdi anyusa négy évvel ezelőtt ki is bérelt ki egy lakást a Baranya vármegyei városban, de most úgy tűnik, hamarosan búcsút kell vennie a várostól, ugyanis úgy fest, meg kell válnia ottani albérletétől a megélhetése miatt. Ez egy nagyon nehéz szituáció, mert imádok Pécsett lenni, de az ottani darabok, amikben játszom kezdenek kifutni, és nem úgy tűnik, hogy a jövőben lesznek új megkeresések. Budapesten jóval több a felkérésem.

Hirdetés

Még nem teljesen biztos, hogy fel kell számolnom a pécsi albérletemet, de sajnos meg van rá az esély. Nehéz ettől a szívem, ráadásul ha úgy alakul, hogy mennem kell, akkor ki kell pakolnom a teljes lakást. Még szerencse, hogy a könyvgyűjteményem Budapesten van” – taglalta a Barátok közt egykori sztárja, aki még azért bizakodik.

“Egyedül élek, egyedül kell magam fenntartani, és a színházi munka nem jár fix havi fizetéssel. Bár nem ”

“panaszkodom, azt gondolom, hogy luxus nyolcvanévesen fenntartani egy budapesti lakást, egy pécsi ”

“albérletet és a balatoni mobilházat. Sajnos muszáj racionálisan gondolkodnom, de nagyon fájna a szívem ”

“Pécsért. Persze bármikor visszatérhetek oda, de nagy biztonságot nyújtott az ottani albérlet”

– mesélte letörten Zsóka a Ripostnak.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés