Hirdetés


II. Erzsébet királynőről az elmúlt hetekben több aggasztó hír is napvilágot látott.
A brit uralkodó múlt héten kórházba került, és ugyan gyorsan kiengedték, azóta is sorra mondják le a hivatalos eseményeit.

Hirdetés

Mint a Blikk megírta, a jövőheti glasgow-i klímacsúcsra sem megy el, de még a mindennapi megszokott tevékenységeit, mint a kutyasétáltatás vagy a heti istentisztelet sem látja el.
A palota életét ismerő informátorok szerint szerint ráadásul a királynő már egy hete nem hagyta el szobáját, és az is igen aggasztó, hogy a Buckingham-palota semmilyen tájékoztatást nem ad a királynő pontos állapotáról.

Hirdetés
A bennfentesek azt is elárulták a brit sajtónak, hogy a palota és a királyi család elkezdte alapjaiban átszervezni a megszokott mindennapjaikat, a királynő titkára pedig átnézte a következő 12 hónapra tervezett eseményeket, és folyamatosan mondanak le minden olyan eseményt, ami nem annyira fontos, és csak olyanokat terveznek megtartani, amik nagy jelentőséggel bírnak, mint például Erzsébet uralkodásának 70. évfordulója.Mostantól azonban ezekre a rendezvényekre is mindig elkíséri egy családtagja a királynőt, legfőképp valamelyik fia vagy unokája, hogy akkor is át tudja venni valaki a helyét, ha úgy alakulna, hogy Erzsébet valamilyen okból fogva mégsem tud részt venni rajta.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés