Hirdetés


Dés László Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas művészünk komoly egészségi problémákkal küzd. Ennek következtében májusi Aréna-koncertjét le kellett mondania. Eredetileg úgy volt, hogy májusban a Papp László Sportarénában új produkciót láthat a nagyközönség, ám ezt sajnos egy előre nem látható, makacs betegség miatt le kellett mondania.

Hirdetés

“Kedves közönség – igazán nagyon kedves Dés zenekedvelők! Szomorúan és mégis bizakodva írom e sorokat Önöknek, akik tudom, már nagyon várták a májusi Aréna koncertet, mert szeretik a zenémet, a dalaimat” – címezte üzenetét a rajongóknak Dés László.
“Szomorúan, mert elmarad a májusi fellépés, és ez senkinek sem jó hír, de ugyanakkor bizakodva és hittel, hiszen már meg van az új időpont, 2023 szeptember 6-án lesz megtartva a koncert, ugyanazzal a szereplő gárdával, de még nagyobb energiákkal és lelkesedéssel.

Hirdetés

Nem szeretnék csalódást okozni pont azoknak, akik vették a pénzt és fáradságot, hogy láthassák hallhassák új nagy produkciómat az Arénában.”
“Egy előre nem látható makacs gyulladás támadta meg a torkomat, aminek, mint kiderült, két hónapra van szüksége a gyógyuláshoz. Ugyanolyan türelemre van szükségem, mint Önöknek, nem jó ez a tehetetlen várakozás a gyógyulásra, de túl leszek rajta, és új energiákkal látok neki a zenélésnek, remélem mindenki örömére! Így a befektetésük nem volt hiábavaló, hamarosan találkozunk a nagy koncerten!”
Egyben megadta az új koncert időpontját is, amekkorra remélhetőleg tökéletes állapotban lesz, ez pedig szeptember 6-án jön el. A már megváltott jegyek természetesen érvényesek lesznek erre is.

Forrás
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés