Hirdetés

Biztosan te is jártál már úgy, hogy átnéztél a szomszédba, és azt láttad, hogy a szomszéd valami különös dolgot csinál, amit először nem értettél. Wayne Martin szomszédai ugyanígy jártak: ugyanis azt látták, hogy egy jó mély, és én nem is keskeny gödröt ásatott a kertjében.

Majd megérkezett egy darus kocsi, és egy jókora, átalakított konténert eresztett a lyukba. A szomszédok összesúgtak a háta mögött, és találgatták, hogy vajon mi lehet ez. Később megfigyelték, ahogyan egy szivattyú telepítése, valamint egy beton lépcső építése is megvalósult.
Azt találgatták, hogy ez vajon egy bunker lesz-e, és a világ végére készül-e a szomszédjuk. Amikor acél gerendákat is láttak a helyszínre érkezni, egyre inkább biztosak lettek ebben a feltételezésükben.
Izgatottan figyelték, ahogy elkészül a támasztó szerkezet, majd hullámpalával befedik a gödör tetejét, illetve az acél gerendákhoz hegesztett betonacél rudakat. Ezután beton téglákat helyeztek el, és mielőtt még feltöltötték volna az egészet betonnal, kialakítottak egy szellőzőnyílást is. Ekkor már majdnem kész volt az építmény.

Amikor azonban teljesen készen lett, és Wayne a szomszédaid, meglátták, hogy nem őrült meg, és nem a világ végére készül! Éppen ellenkezőleg!
A közművesített konténerben, ahová a vizet és az áramot is bevezette, egy gyönyörű kis borospincét alakított ki! Nagyon hangulatos lett a pince, mindenki csak ámult-bámult!

A videóban még több képet nézhetsz meg az építkezésről:

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is megnézhessék!

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés