Hirdetés

Fotó: Blikk/Czerkl Gábor


A sztárvilágban mindig izgalmas figyelemmel követni, hogyan alakulnak a hírességek karrierjei és magánéletei. A Bors Lénárt Évi sztárjósnőt kérdezte arról, milyen változásokat várhatunk 2024-ben néhány ismert magyar celeb esetében.

Hirdetés

Tóth Gabi és Krausz Gábor, akik mindketten aktívan jelen vannak a médiában, látszólag jól kezelik szétválásukat. Lénárt Évi szerint Tóth Gabi számára 2024 nagy lehetőségeket tartogat: a jósnő úgy véli, hogy Tóth Gabi és Marics Peti akár a nemzetközi színtéren is megmutathatják magukat. Krausz Gábor számára is kedvező év állhat előtt, a jósnő szerint a magánélete rendeződik, karrierje pedig felfelé ívelhet, és még egy életrajzi ihletésű könyvet is publikálhat.

Hirdetés

A televíziós műsorok zsűrijében és műsorvezetői pozícióiban is változások várhatók, de Till Attila helyzete biztosnak tűnik. A gyermekáldás öröme pedig Vajna Timiéknál, Lékai-Kiss Ramónánál és Vastag Csaba feleségénél, Evelinnél várható.
Ezenkívül a jósnő Berki Mazsinak is előrelépést jósol a celebek között. Tehát úgy tűnik, a 2024-es év izgalmas változásokat és lehetőségeket tartogat a magyar sztárvilág számára.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés