Hirdetés


Elmarad M. Richárd pere, akinek állapota nem teszi lehetővé, hogy megjelenjen a bíróságon, erről beszélt a Borsnak a Dózsa György úti gázolás kapcsán elhíresült férfi ügyvédje.

Hirdetés

Karácsony után kapott sztrókot a börtönben M. Richárd, aki felelős a budapesti Dózsa György úti gázolásért. Arról már korábban is lehetett hallani, hogy a szíve sincs teljesen rendben.
Részleteket akkor nem árultak el, de ügyvédje arról beszélt, hogy “gyalázatos, amit vele tettek”. Jován László azt is kifogásolta, hogy M. Richárdot “a gyors helyi ellátás helyett egészen Berettyóújfaluig zötyögtek”. – írja a Bors. Azóta állítólag javult az állapota.

Hirdetés
Dr. Jován László most közölte, védence bal oldala kezdetben teljesen lebénult, a jogi védelmet ellátó szakember ezzel kapcsolatban csak annyit jegyzett meg óvatosan, mindenféle konkrétumot kerülve, hogy az állapota javul, de lassú felépülés előtt áll.
“Mivel egy stroke esetén az első óra a legfontosabb, egyértelmű, hogy minden ilyen pácienst a lehető legközelebbi egészségügyi intézménybe szállítanak, Richárddal azonban a szombathelyi kórház helyett egészen Berettyóújfaluig zötyögtek” – adott hangot aggályainak az ügyvéd.
M. Richárd jelenleg is a Hajdú-Bihar megyei rabkórházban lábadozik, jelenleg képtelen megjelenni a bíróságon, ezért egy másik, folyamatban lévő büntetőpere is megtorpant.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés