Hirdetés


Két évvel ezelőtt Schobert Norbert nagyon rosszul lett, amikor a háza előtt agyvérzést kapott. A házában lévő kamera rögzítette az ijesztő pillanatot, és most megosztotta az Instagramon. Schobert üzenetet írt a videó mellé.

Hirdetés

“Többen írtátok, hogy szarul mozgok, bénán bokszolok. Elfogadom. 2 éve, 2 héttel a második covid-oltás után is lázas voltam. Elmentem futni, nem szedtem véralvadásgátlót. Eljött a pillangóhatás.”
Igazán meglepő és szomorú látni a videón, hogy sokan, köztük kerékpárosok és autósok is csak elmennek a földön fekvő fitneszedző mellett. Nem állnak meg segíteni, és nem hívnak segítséget olyan emberektől, akik vészhelyzetben tudnak segíteni.

Hirdetés

A videón csaknem 25 percbe telt, mire valaki észrevette, hogy Schobert beteg, és segítséget kért. Aztán még 30 percbe telt, mire megérkezett a mentő. Ez azt mutatja, mennyire fontos, hogy az emberek együttműködjenek és odafigyeljenek egymásra. Ebből is látszik, milyen súlyos lehet, ha nem tudjuk, mit tegyünk, vagy kérjünk segítséget, ha valaki beteg.

Többen írtátok, hogy szarul mozgok, bénán bokszolok. Elfogadom. 2 éve, 2 héttel a másodok covid oltás után is lázas…

Posted by Norbi és az Update oldala on Saturday, September 9, 2023

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés