Hirdetés


A közelmúltban Tóth Andi bejelentette visszavonulását, ami nagy visszhangot váltott ki a könnyűzenei életben. Szulák Andrea, tapasztalt énekesnő-műsorvezető, az Index Sunday Brunch című podcastműsorában osztotta meg gondolatait arról, mi állhat a fiatal énekesnő döntésének hátterében. Andrea szerint Andi nagyon egyedül van a sok tehetségével, és ezért nem bír megbirkózni a körülötte lévő hatalmas felhajtással és rivaldafénnyel.

Hirdetés

Szulák Andrea elmondta: “Nagyon egyedül van. Ez a hihetetlen sok tehetség, amivel ő rendelkezik, ehhez kellenének nagyon profi és nagyon tisztességes szakemberek, akik fogják a kezét.” A tapasztalt énekesnő úgy véli, hogy Tóth Andi akár még világsztár is lehetne, ha lenne mellette egy talpig becsületes emberekből álló csapat, akik a tehetségét, képességeit a megfelelő irányba terelik, miközben mindezt a legszebb, legértékesebb módon felszínre hozzák belőle.

Hirdetés

Szulák Andrea Rúzsa Magdi példáját hozta fel, aki szerencsés volt a menedzserével: “Hiszen jött egy nagyon egyszerű, nagyon szimpatikus kishegyesi lány hatalmas tehetséggel, ami gyakorlatilag el is tűnhetett volna, ha nem áll mellé egy talpig tisztességes menedzser.”

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés