Hirdetés

A születési dátumodnak megfelelő számot a numerológiában úgy számíthatod ki, hogy összeadod a dátumban lévő számjegyeket, és ezt mindaddig folytatod, míg egy egy számjegyű számot nem kapsz.

KIVÉTEL: bár kétjegyű szám, de a 11 és a 22 annyira különleges a numerológiában, hogy ha ezek jönnek ki a születési dátumod alapján, akkor nem kell újra összeadnod a számjegyeket, hanem nézd meg a 11-es vagy a 22-es számhoz tartozó különleges tehetségedről szóló leírást.

Pl. egy, 1999. január 1-jén született ember esetében: 1+9+9+9+1+1=30 —> 3+0=3. Vagyis a példában szereplő időpontban született személynek a 3-as szám alatt leírt tehetséget volna érdemes elolvasnia.

A megfelelő számhoz tartozó tehetséged természetesen nem az egyetlen fontos tulajdonságod, de egy olyan alapvető képességed, amire jól teszed, ha építesz, mivel már születésedtől fogva Veled van, és éppen ezért nagyon erősen támaszkodhatsz rá:

1.) Energia típusa: APA. Tehetség: TETTERŐ, ÁLLHATATOSSÁG

Mindig tisztában vagy azzal, hogy miként cselekedhetnél helyesen és megfelelően. Nem teketóriázol sokat, ugyanis erős ambíció, tettvágy fűt. Nagyon jó vagy abban, hogy megvalósíts és keresztül vigyél dolgokat.

A családodnak nincs oka aggodalomra, mert Veled biztonságban és jó kezekben vannak! Mivel ezt ők is tudják, Veled biztonságban érzik magukat!

2.) Energia típusa: ANYA. Tehetség: GONDOSKODÁS

Általában az foglalkoztat, hogy másoknak mire van szüksége, és bármit megtennél azért, hogy ők jól érezzék magukat. A Te gyerekeid egészen biztosan nem szenvednek hiányt semmiben, mivel mindig az ő igényeiket teljesíted először, a saját szükségleteidre viszont sokszor nem marad időd, energiád.

Ezt azonban nem is bánod igazán, mert Téged az éltet, hogy mások arcán minél több mosolyt láthass. Bár ez sajnos soha nem lehet igaz mindenkire, de nagyon sokan gondolnak Rád ezért tiszta és hálás szívvel!

3.) Energia típusa: TEHETSÉGES GYERMEK. Tehetség: ÜZLETI ÉRZÉK, DÖRZSÖLTSÉG

Veled született kiváló érzékkel rendelkezel ahhoz, hogy meglásd az üzleti lehetőséget az egyes helyzetekben. Rendkívül ügyesen oldasz meg olyan hétköznapi helyzeteket is, amiben a többség talán leblokkolna, ha nincsen tapasztalata.

Téged aztán senki sem fog tudni átvágni a palánkon, nem járhatnak túl az eszeden! Ez pedig tiszteletet ébreszt az emberek szívében!

4.) Energia típusa: SZERVEZŐ. Tehetség: LÉNYEGLÁTÁS

Rendkívül jó vagy abban, hogy rendszerben lásd a dolgokat. Egyes szervezők ezt a tehetségüket a háztartás minél hatékonyabb, néha már brilliáns megszervezésében élik ki, mások viszont akár óriási cégeket építenek fel a semmiből.

Mivel azonnal meglátod mi a fontos, Te olyan ember vagy, aki a jég hátán is megél, pl. lehetetlenül alacsony havi összegből is képes lehetsz a családod és saját magad fennmaradását biztosítani, míg nem jönnek végre jobb idők!5.) Energia típusa: SZABAD LÉLEK. Tehetség: TOLERANCIA

Jellemző Rád a szabad, előítéletek nélküli és elfogadó gondolkodás. Szereted, ha szabadon azt teheted, amit akarsz, és mások nem mondják meg Neked, hogy mit csinálj, vagy mit gondolj.

Talán kicsit paradox, de nagyon sokszor előfordul, hogy a teljesen szabadon felhasználható idődet mások érdekében használod fel, azért, hogy segítsd őket, vagy gondoskodj róluk. A tolerancia ritka képesség, mert így előítéletek nélkül tudsz ránézni a körülötted élő emberekre. Ezért Veled nehéz összeveszni.

6.) Energia típusa: GONDOSKODÓ. Tehetség: RENDTEREMTÉS, VÉDELMEZÉS

Fontos a számodra, hogy érezd: egy közösséghez tartozol, akik szeretnek és értékelnek. Te vagy az az ember, akinek tényleg a CSALÁD az ELSŐ! Kiváló érzéked van ahhoz, hogy észrevedd, mik azok a problémák, amiket meg kéne oldani ahhoz, hogy minden rendben legyen körülötted és a családodban.

Ezeket a problémákat vagy akár jövőbeli kockázatokat remekül ki tudod küszöbölni, hogy a számodra fontos emberektől távol tartsd a sors viharait, amennyire csak rajtad múlhat. Ha bármi miatt aggódnak, hozzád fordulnak tanácsért, bátorításért!

7.) Energia típusa: FILOZÓFUS. Tehetség: ÖSSZHANG

Rengeteg dolog érdekel, és szinte mindenről tudsz valamit, mindenhez hozzá tudsz szólni. Időnként a bőség zavarával küzdesz, ha egyes földi örömökről van szó. Nagyon szereted a finom ételeket, mindenki igazi főzőzseniként ismer.

Tudják, hogy a nyugodtan és elégedetten mosolygó külső mögött egy olyan embert tisztelhetnek benned, aki rengeteg izgalmas történetet és sok-sok finom süteményt tartogat a számukra. A családtagjaid imádnak, mert Veled sosem unatkoznak!

8.) Energia típusa: PROFI. Tehetség: ERŐ

Kemény játékos vagy, aki kész rá, hogy kiálljon, és a végsőkig harcoljon azokért, akik fontosak Neked. Életre szólóan kötsz barátságokat és szeretetkapcsolatokat, amelyekre egyfajta véd és dacszövetségként tekintesz. Az erődet és maximumalizmusodat mindenki tiszteli, ambíciód pedig minden ajtót kinyit előtted.

Erősen tisztelnek az emberek, mert tudják, hogy csak olyasmibe kezdesz bele, amiben nagyon jó is vagy. Ha nem, akkor nem adod fel, míg az nem leszel.

9.) Energia típusa: ADAKOZÓ. Tehetség: BÉKETEREMTÉS

Szereted, ha béke és nyugalom van körülötted, és az emberek nem vitáznak, “harcolnak” egymással. Kiváló érzéked van ahhoz, hogy kibékítsd az egymással haragban álló embereket, és elsimítsd a konfliktusokat.

Ha kell, ezért nem félsz a saját idődből vagy akár pénzedből is áldozni, csak, hogy segíthess. Nem véletlen, hogy mindenki nyugodt, bölcs emberként tisztel, akinek a becsületessége példamutató.

11.) Energia típusa: LÁTNOK. Tehetség: INTUÍCIÓ

Egészen különleges és ritka tehetséggel rendelkezel. Erős intuíciód segítségével ugyanis olyan összefüggéseket is át tudsz gondolni/érezni, amik a legtöbb ember számára rejtve maradnak. Nem véletlen, hogy sokan fordulnak hozzád tanácsért és iránymutatásért, ha nehéz helyzetbe kerülnek.Képességed értéke a modern korban egyre csak nő, mivel ez azon kevés tehetségek egyike, amiket SOHA nem lehet majd technikával helyettesíteni. Az emberek tisztelete mindig a Tiéd marad, még a számítógépek sem vehetik fel a versenyt a tehetségeddel.

22.) Energia típusa: ÉPÍTŐMESTER. Tehetség: SIKER

Rendkívül erős energiával rendelkezel, és gyakorlatilag sikerre születtél! Mind az ambíciód, mind a kitartásod, mind pedig a lényeglátásod arra jelöl ki Téged, hogy olyasmit építs, és alkoss, ami saját magad, a családod és a szélesebb közösség számára is maradandó értéket adj.

Nagyon fontos, hogy közismert tehetségedet ne hagyd elveszni, és az emberek tisztelete minden nap el fog kísérni!

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés