Hirdetés


Simon Cowell úgy döntött, hogy a Britain’s Got Talent legújabb részében egy ukrán görkorcsolyázó párnak ítéli oda a második Golden Buzzerét. A házaspár, Vlada és Yevhenii (szakmailag Duo Stardust néven ismert) azzal kezdte a színpadon töltött idejét, hogy elárulták, a műsor 2015-ös versenyzői, Billy és Emily inspirálták őket, akik saját görkorcsolyájukkal kápráztatták el a nemzetet.

Hirdetés

Miután a múlt hónapban a CyberAgent Legit japán tánccsoportot már egyenesen az elődöntőbe küldték, Cowell zsűritagot a közönség arra buzdította, hogy ismételje meg a konfettizáporos gesztust, és hamarosan eleget is tett ennek. Előadásukban Yevhenii a bokájánál fogva pörgette Vladát, miközben korcsolyán körözött egy asztal körül, majd egy magas dróton tovább fokozta a hangulatot.

Hirdetés

Bruno Tonioli bíró azt mondta a versenyzőknek: „Annyira lenyűgöző! A görkorcsolyázás és a légtornászás kombinációja annyira látványos, annyira izgalmas volt. Tökéletes!”
„Így kell ezt csinálni” – tette hozzá Alesha Dixon – „Őszintén szólva kiütöttétek a parkból. Ez szenzációs volt, és hihetetlenül jól néztek ki együtt, mindketten, lenyűgözően!”.
A következő, aki dicsérte a görkorcsolyázókat, Amanda Holden volt, aki így szólt: „Ez a show mindig arról szól, hogy minden egyes évben emeljük a színvonalat, és ki kell mondanom… megtettétek, és őrületes volt. Elképesztő volt!”

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Tehetségek

Hirdetés