Hirdetés


Az Országos Katasztrófavédelem egyik munkatársa igazán feldobta a munkahelyi takarítást. Egy Instagramra feltöltött videón látható, hogy Krucsó Tamás munkatárs Michael Jackson “Smooth Criminal” című számára táncolt a mosdóban, miközben a többiek takarítottak.

Hirdetés

A videót a katasztrófavédelem osztott meg hivatalos Instagram oldalán, ahol a munkatársak láthatóan élvezték a spontán szórakozást. “Krucsó! Akármit is csinálsz, a takarítást nem fogod megúszni te sem!” – írta a videóhoz a katasztrófavédelem, ezzel is kiemelve a jókedvű atmoszférát, de emlékeztetve, hogy a munka nem maradhat el.
A posztban azt is hozzátették, hogy a felvételen “Krucsó Tamás sajátos feladatértelmezése, körletrend, csapatmunka, mozgáskultúra témakörben…” látható.
Az eset igazán bebizonyította, hogy a hivatalos munkahelyi feladatok és a vidám, könnyed pillanatok egyaránt helyet kaphatnak a munkahelyen, ami mindannyiunknak emlékeztetőül szolgálhat, hogy a munkahelyi stressz enyhítésének egyik kulcsa a humor és a jó hangulat lehet. Az Országos Katasztrófavédelem munkatársa, Krucsó Tamás pedig biztosan sokakat inspirál majd a saját munkahelyi takarításuk közben.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Humoros

Hirdetés